Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek több párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek több párkapcsolat születne, ha nem lehetne sokat online beszélgetni az első randi előtt?

Figyelt kérdés

Tehát lehetne online ismerkedni, de csak röviden, személyes találkozó létrejönne minél előbb, utána persze lehetne sokat chatelni.

Én korábban szerettem napokat, heteket chatelni, mielőtt valakivel randizok. Meg akartam ismerni belőle valamennyit, mielőtt találkozunk, mert kisebb energiabefektetésnek gondoltam chatelni, mint készülődni, találkozni és ha nem jön be, akkor kínosan elutasítani. De az is igaz, hogy így elég kevés emberrel randiztam, meg volt olyan, hogy személyesen találkoztunk, de akkor nem tudtunk sokat beszélni, majd rám írt, és chaten meg már nem volt szimpi, pedig élőben igen. De lehet, hogy valaki chaten nem tudja önmagát adni, meg nem tud annyira ismerkedni online, csak megpróbálja, de ha élőben találkoztunk volna, vagy elmennénk egyből randizni, jól sülne el.

Mit gondoltok?

2023. jún. 30. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyénfüggő. Én magamról tudom, hogy értelme sem lenne elmennem, mert teljesen feszült lennék,
2023. jún. 30. 13:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez elég könnyen orvosolható probléma.
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, csak élőben ismerkedek.
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont, hogy nem.
2023. jún. 30. 13:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg könnyen orvosolható, elhívod randira. Chaten tényleg nem jó sokat beszélni, én nem szeretem húzni az első randit
2023. jún. 30. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én eddig pont keveset chateltem lányokkal, és ezt hibának érzem. Online előjött volna néhány red flag, így ezek viszont élőben derültek ki.
2023. jún. 30. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!