Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak egy lány mivel tehet titeket boldoggá?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 22:52
11/21 anonim válasza:
9. Nálunk mind a három hiányzik, ellenben ő a modern nő... Azt mondta van két kezem a szexet oldjam meg magamnak. Cseszegetni cseszeget, mert hát a férfit irányítani kell hogy nem lustuljon el. Dicsérni meg sosem fog, az számára ciki lenne.
12/21 anonim válasza:
Felőlem lehet akár egy tömegiszony is, ha egy jó csirkepaprikást elém rak, csinálok neki vagy 3 almot.
13/21 anonim válasza:
Mondjuk hogy erdeklodik felolem.
Egy ideje mar maganyos vagyok
14/21 anonim válasza:
Ha értelmesebb, mint egy krumpli, és nem csinál a semmiből problémát csak azért, hogy veszekedhessen.
15/21 anonim válasza:
Mondjuk ha nem rbanc az mar elony, ne qurjon ossze vissza mindenkivel, tudjon elhatarolodni.
16/21 anonim válasza:
Legyen legalább egy picit igényes magára.
17/21 anonim válasza:
11.
Én pont ezért szakítottam, mert ez 3 alapdolog nem volt meg.
Elmondtam neki többször hogy csak ennyit szeretnék. Nem értette meg, a piszkálgatàs és műbalhé lételeme volt. Ment a hullámvasút meg a gázlángozás.
18/21 anonim válasza:
17. Nekem ez már sorozatban az 5. ilyen nő volt. Gyakorlatilag 40 feletti vagyok, de engem még sosem szeretett senki, senki nem lepett meg, senki nem szexelt velem, senki nem vett figyelembe, senkit nem érdekelt hogy mit szerettem volna. Figyelmesség? Ugyan már! Ja, legyek én figyelmes mindenben, én meg le vagyok sz*rva. Ez volt mindig is.
19/21 anonim válasza:
Nalam akkor ha egyezik a szexualis igeny, imadja ha nyalom( mivel imadok nyalni) bujos, es nagy szexualis vagya van. Mellette szeret bujni, gondoskodo, kimutatja hogy szeret es persze huseges.
De ugy gondolom hogy ezek mar hatalmas elvarasok a mai vilagba.
Nem erdekel az se ha epp nem hazias annyira vagy nem tud fozni.
20/21 anonim válasza:
19. Hát most leírtad az álomnőt! Nekem nem volt olyan nőm, akivel lehetett volna orálozni. Se ő, se én. Hiába akartan én csinálni nekik, tiltva volt. Ez nagyjából le is írta a nulla szexuális életünket is, ugyanis nem egy mondta hogy ő szexmentes kapcsolat híve. Bújós? Na ilyen sem volt még. Gondoskodó? Azt sem tudom milyen lehet az olyan. Én ellenben persze legyek rendszerető, főzzek, mossak, takarítsak, legyen patent minden. Majd hazajön fapovával, megeszi amit főztem, 3 órán keresztül előadja hogy neki milyen napja volt, majd belebújik a könyvébe és vége a napnak. Évek óta ez megy. Ha belegondolok, 44 évesen én még nem is szexeltem, már gondolok itt a nagybetűs szexre. Néha odadobták magukat, feküdtek mint egy liszteszsák mozdulatlanul, aztán 10 perc múlva már szóltak hogy álmosak. Aztán ők kötötték ki, hogy csak sötétben, takaró alatt, fél évben egyszer, ők nem nyúlnak hozzám, én nem orálozhatok, hátulról tabu, lovagolni tabu mert akkor meglátom a testüket. Gyalázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!