Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak egy lány mivel tehet titeket boldoggá?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 22:52
2/21 anonim válasza:
Azzal, hogy társcentrikus, nyugodt, bújós, és érezteti, hogy őszintén boldog mellettem. De nem tudom, hogy milyen jellegu választ szeretnél.
3/21 anonim válasza:
Ha értelmes, szeret szexelni, szép, vékony, szeretetteljes.
Igen vannak elvárások de én sem egy tipikus gyks incel vagyok
22F
4/21 anonim válasza:
Ha már nem hordozza magán a megsavanyodott károgó feminista női jegyeket, az nekem bőven elég.
5/21 anonim válasza:
Nekem az nagyon jól esik, amikor a másik boldog. Tudom ez nyálasan hangzik, de az egy elégedettség, ha a másikat boldoggá tudom tenni. Például egy fárasztó nap után átmasszírozni, vagy ahogy pihen simogatni, míg ebben elalszik. Ez nekem is jól esne, de az is jól esik, ha a másiknak adom.
És ezek nyilván apróságok, hétköznapi dolgok, de nekem egy kapcsolat fontos része, mint ahogy a figyelmesség, vagy más ehhez hasonlók.
6/21 anonim válasza:
Mivel szexmentes házasságban élek, engem kizárólag csak szexszel. Én mindenhol és mindenben csak ezt látom, bocsássatok meg!
7/21 anonim válasza:
Leginkább azzal ha nem akar mindenből veszekedést csinálni.
8/21 anonim válasza:
Nekem az is sokat jelentene, ha érdekelném és odafigyelne rám. Meglenne pusztán az a vágy, hogy eszébe jut, hogy mivel tudna örömet okozni.
9/21 anonim válasza:
Kiscsillag, egy fèrfi olyan egyszerű mint egy százasszeg.
Jó szex, és ne cseszegesd semmiért. Ha néha megdícsèred az csak hab a tortàn.
Semmi másra nem vágynak.
10/21 anonim válasza:
Elég nagy baj ha ezt kérdezned kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!