Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak 280 ezret keres valaki annak milyen típusú nőknél lehet esélye a mai világban?

Figyelt kérdés
Jövő gyerek tervezés nélkül.
2023. jún. 29. 08:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
32%

Ahogy írták, olyan nőnél van esélyed, akit ez nem érdekel.

Párom is 300 körül keres, bevallom, fogalmam sincs, mennyit pontosan. Én 266-ot keresek. Nem kell nélkülözni, mert saját kertesházban élünk, megtakarításunk is van.

"mert tanulni sose akartam."

Na igen... ez nálam pl elég nagy probléma lenne. Lényegesen nagyobb, mint a fizetésed.

2023. jún. 29. 11:34
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
Ha a nő is ennyit keres, együtt már meg tudtok élni egy átlagos színvonalon, ha nem vállaltok gyereket. Nem mindenki olyan anyagias, ha a személyiséged megfogja, akkor a fizetés nem lesz akadály.
2023. jún. 29. 12:23
 23/26 anonim ***** válasza:
12%

Nyilván olyan nőnél van esélyed, aki szintén nem akar tanulni, szintén motiválatlan, lusta, ugyanugy nem akar gyereket stb., aki hozzadhasonlóan igénytelen az életére.

Én nem ilyen vagyok, ahogy legtobb nő sem! Én jobban szeretem a kényelmet, szeretek utazni, szép helyekre jarni, etterembe, stb., Szeretek kényelmesen élni, anyagi gondoktól mentesen.

2023. jún. 29. 14:20
 24/26 anonim ***** válasza:
76%
Na basszus lapozni akartam és a félig hasznos gomb nyomódott be 23-asnál. Pedig nem is akartam likeolni, se válaszolni, de amugy nem tartom hasznosnak amit írt 23-as, mert én azon a véleményen vagyok hogy a szerelem nem a pénztárca szerint működik, hanem két ember érzése szerint,aminél a pénz nem a képlet része. A szerelem első látásra mondás ezt jól tükrözi hiszen mikor ránéz és beleszeret semmit se tud a másikról az ember.
2023. jún. 29. 18:28
 25/26 anonim ***** válasza:
19%

24#

Szerinted nem úgy működik

Rengeteg nőnél meg valójában úgy működik

Ki vagy te hogy meghatározhasd mások érzéseit?

2023. jún. 29. 18:33
 26/26 anonim ***** válasza:
60%

24, 25

Nem! K*rvara nem úgy működik! De mi a fenet kezdjek valakivel, aki ezeket nem szereti/nincs lehetősege ezekre a dolgokra, amiket leírtam!?????

Jah, P.S.: mielott félreértenél valamit! Én fizetem a sajat részemet! Te tudod a tiédet?

2023. jún. 29. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!