Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mentális betegséggel élő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális betegséggel élő férfi és nő , akik gyógyszert is szednek rá, van esélyük párkapcsolatra ill családalapításra?

Figyelt kérdés
vagy a betegség miatt inkább jobb lenne ha össze sem jönnének?

2023. jún. 28. 20:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
68%

9 én is dolgoztam éveken keresztül pánikrohamokkal egybekotott depresszióval, szarul is ment a munka

Most ott tartok hogyha az anyám nem segítene(duzzogva) akkor hajléktalan lennék

Nem mindegy hogy valakinek 1 db betegsége van amit tudnak kezelni, vagy kb 6 és pl az apja is egy erőszaktevő féreg volt mint nekem

Na az ilyeneknek mint én meg kellene tiltani hogy legyen, bár én egy “sima” bipolárisnak is megtiltanám

Az meg hülyeség hogy mennyi mindekinek van betegsége…

A legtöbb ember el is virul, sosem fogjak megtudni mekkora pokol egy mentális betegség

2023. jún. 29. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!