Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nézésből biztosra rá lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nézésből biztosra rá lehet jönni, hogy ki az aki vonzódik hozzánk?Vagy az is becsaphat?

Figyelt kérdés
A konkrét dolog amiről szó van,az az , hogy van egy srác, akivel sosha nem lehet köztünk semmi,de úgy vettem észre, hogy kölcsönös vonzalom.Szoktunk dumalgatni néha általános dolgokról,ő ilyen vicceskedve főleg. Viszont ahogy rám néz,abban van vmi. Ez becsaphat? És lehet, hogy csak azért látom így mert ezt szeretném látni? Tehát csak beleképzelem, hogy úgy néz rám?
2023. jún. 28. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Csak a nézéséből, meg a járásából.
2023. jún. 28. 17:18
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Vannak pasik akik mindenkire "úgy" néznek.
2023. jún. 28. 17:25
 3/11 anonim ***** válasza:
56%
A szem a lélek tükre..
2023. jún. 28. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Ez eddig semmi..
2023. jún. 28. 17:36
 5/11 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy érdekes kérdés, sokszor foglalkoztat engem is. Volt egy helyzet nálam, mikor ránéztem az illetőre, vagyis egymás szemébe néztünk de olyan volt mintha megállt volna az idő, konkrétan nem emlékszem mi történt körülöttünk :) Csak a szemeire... Fura érzés volt, mert utána ő is furán kezdett viselkedni. Konkrétan onnantól kerülte a tekintetem ha közelebb volt hozzám, amit azóta sem értek, miért. Ez a mai napig megvan, nem történt köztünk előrelépés, mégis a tekintetében érzek valami furcsát, ha véletlenül rámnéz, ugye... :D lehet hogy neki semmit nem jelentett, de akkor feltűnően miért kerüli a tekintetem? Na mindegy, szóval szerintem lehet érezni valamit igy is igen.
2023. jún. 28. 17:54
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Vannak olyanok akik nem képesek elrejteni az érzéseiket,minden az arcukra van írva. Én is ilyen vagyok.

Mások meg igazi pókerarcok,rajtuk nem tudsz eligazodni.

2023. jún. 28. 18:00
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem minden esetben. Az arc, a mimika, a hanghordozás, a hangszín, stb. együtt meghsatározó.
2023. jún. 28. 18:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen esetem, de nem írnám itt le, a lényeg hogy pofáraesés volt a vége.
2023. jún. 28. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor írd le csak nekem. Minden tapasztalatot szívesen fogadok.
2023. jún. 28. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
12%

A legmelegebb nézésű,nagyon szép szemű ember - aki párom is volt pár évig - bánt el velem lelkileg úgy, hogy hosszú idő volt felállni a földről.

Ezek után nem hiszek,sem ábrándos tekintetekben,sem szép szavakban.

2023. jún. 29. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!