Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg külföldre költözött az összes csinos lány?
Már évek óta felfigyeltem arra, hogy alig látok csinos nőket. 10-15 évvel ezelőtt még mintha lettek volna.
Mielőtt megvádoltok: nem az ízlésem változott meg!
Újabban a barátaim/ismerőseim is említik ezt tőlem teljesen függetlenül. Esküszöm mintha meghalt volna Budapest.
"10-15 éve még nem volt se Instagram, se ilyen fejlett technológia (filterek meg egyéb képszerkesztések), "
VOlt az 30 éve is. Pontosabban 1990-ben adták ki az első Photoshop-ot, és a digitális retus előtt is retusálták a képeket maniálisan, amióta a fényképezés létezik.
Szerintem sem az Instagram a ludas. Nem szoktam nézni.
Régen is láttam, ha egy lánynak nagyon szép arca volt. Nem lehet igazán "megszokni" a szép arcokat.
Most szép "sziluett"-eket sem látok. A lányok átlagosnak néznek ki. Egyiknek sincs igazán szép bőre, vagy feltűnő testalkata.
Az a kérdés, hogy ki is költöztek-e.
Ez hol volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!