Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg külföldre költözött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg külföldre költözött az összes csinos lány?

Figyelt kérdés

Már évek óta felfigyeltem arra, hogy alig látok csinos nőket. 10-15 évvel ezelőtt még mintha lettek volna.

Mielőtt megvádoltok: nem az ízlésem változott meg!

Újabban a barátaim/ismerőseim is említik ezt tőlem teljesen függetlenül. Esküszöm mintha meghalt volna Budapest.

2023. jún. 28. 16:20
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

"10-15 éve még nem volt se Instagram, se ilyen fejlett technológia (filterek meg egyéb képszerkesztések), "

VOlt az 30 éve is. Pontosabban 1990-ben adták ki az első Photoshop-ot, és a digitális retus előtt is retusálták a képeket maniálisan, amióta a fényképezés létezik.

2023. jún. 28. 21:44
 22/27 A kérdező kommentje:

Szerintem sem az Instagram a ludas. Nem szoktam nézni.

Régen is láttam, ha egy lánynak nagyon szép arca volt. Nem lehet igazán "megszokni" a szép arcokat.

Most szép "sziluett"-eket sem látok. A lányok átlagosnak néznek ki. Egyiknek sincs igazán szép bőre, vagy feltűnő testalkata.

2023. jún. 28. 21:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit mondjuk a férfi felhozatalról...
2023. jún. 29. 00:04
 24/27 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a férfiak krémje is kiment. Az én ismerőseim nagyrésze külföldre költözött. Én is.
2023. jún. 29. 00:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fordítsuk meg. Miért van az, hogy 2 hét külföld alatt több dícséretet kaptam a külsőmre, mint több év Mo. alatt? Pedig volt abban Tinder meg mindenféle társkereső is. Itt még az sem és mégis napi szinten több bókot kapok, pedig ki sem mozdulok a munkahelyemről. Ezerszer szívesebben öltözök ki, sminkelek és mosolygok egész nap, amikor bombáznak dícséretekkel ellenben az otthoni pasikkal szemben, akik még a 3. randin is alig akartak kinyögni egy 'jól nézel ki'-t. A külföldi (több nemzetiségű) munkatársaimnak még az álla is leesett,mikor meséltem, hogy max 2 ember szólított le egész életemben otthon, abból is 1 turista volt...Szóval megértem, ha a szép lányok költöznek ki sorban külföldre, mert otthon már nem maradt csajozási kultúra.
2023. jún. 29. 00:30
 26/27 A kérdező kommentje:

Az a kérdés, hogy ki is költöztek-e.

Ez hol volt?

2023. jún. 29. 00:31
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az egyik idehaza él, és az én barátnőm. <3
2023. jún. 29. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!