Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg külföldre költözött az összes csinos lány?
Figyelt kérdés
Már évek óta felfigyeltem arra, hogy alig látok csinos nőket. 10-15 évvel ezelőtt még mintha lettek volna.
Mielőtt megvádoltok: nem az ízlésem változott meg!
Újabban a barátaim/ismerőseim is említik ezt tőlem teljesen függetlenül. Esküszöm mintha meghalt volna Budapest.
Több jó nő van, mint jó pasi. Erdekes, Én határ melett lakom és sok csinos nőt látok.
2023. jún. 28. 19:46
13/27 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdezem. Három különböző közeli ismerősöm mondja. Velem együtt.
Régen mentem az utcán és volt napi kettő. Most havi 2 sincsen. Instagram model kinézetű lányokról beszélek.
A Westendben nem győztem a fejem forgatni. Ez 2005-2010 magassága. Most egyet láttam, de sem volt az az igazán szép.
Hol vannak?
2023. jún. 28. 19:51
14/27 anonim válasza:
Aki 2010 környéken volt insta csaj, az mostanra felnőtt no, aki nem hülye szépség ideálokat követ, hanem önmaga akar lenni és nem akar megfelelni a társadalmi elvárásoknak.
2023. jún. 28. 19:52
15/27 A kérdező kommentje:
14
Igen, de hol van az utánpótlás?
Amikor gyerek voltam tele volt a Balaton bombanőkkel. Most főidényben szintén csak egy volt.
Nincs fizikailag annyi fiatal lány? Kimentek külföldre? Mi történt?
2023. jún. 28. 19:55
16/27 anonim válasza:
10-15 éve még nem volt se Instagram, se ilyen fejlett technológia (filterek meg egyéb képszerkesztések), amik által képeken sokkal jobban néznek ki az emberek, mint a valóságban. És mai fejjel, amikor az interneten özönlenek felénk a felturbózott női képek, a valóság már nem tudja visszaadni tömegével ugyanazt a képet, mint régen. Részemről példának mondanám a Tindert, amin ismerkedtem sokat korábban, hát nem kevés nőről volt elmondható, hogy ha nem is sokkal rosszabbul, de azért kevésbé bombasztikusan néztek ki, mint a felturbózott képeken. Tinderre ugye azt szokás mondani, hogy tele van modell alkatú nőkkel, de közülük a valóságban csak kevesen néznek ki ténylegesen modell alkatúnak (alakra, arcra, külsőségekre). Nem drasztikus eltérésekről beszélek tényleg, de a képek majdnem mindig mások, na érted. Szerintem erről lehet szó, ez okozza nálatok az érzékcsalódást.
2023. jún. 28. 20:08
17/27 anonim válasza:
*a képek majdnem mindig szebbet mutatnak
2023. jún. 28. 20:10
18/27 anonim válasza:
Azt akartam mindezzel kifejezni, hogy hozzá van a szemünk szokva a szétfilterezett képek által közvetített valósághoz, és az emberek ezt keresik a valóságban is. Lásd, amit írtál: "Instagram model kinézetű lányokról beszélek". Alapból ezt várod, mert sok-sok ilyen jön veled szembe az interneten, aztán jön a csalódás. Pont emiatt emelkednek a külsővel szemben támasztott elvárások is, mindkét nem részéről. Ennek lettetek ti is az "áldozatai".
2023. jún. 28. 20:13
19/27 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom miért a Westendben nézelődsz, puttóbb hely nem volt? Meg Balatonon is lassan alig van magyar, túl drága. Én is akartam menni, de Horvátország olcsóbban kijött utazással együtt. Hát akkor már nem vagyok én hülye hogy egy tóban fürödjek a tenger helyett. De nincs is még főidény. Előszezon van.
2023. jún. 28. 21:11
20/27 A kérdező kommentje:
Jó, csak ha nem a Westend meg nem a Balaton, akkor hol?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!