Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg külföldre költözött az összes csinos lány?
Már évek óta felfigyeltem arra, hogy alig látok csinos nőket. 10-15 évvel ezelőtt még mintha lettek volna.
Mielőtt megvádoltok: nem az ízlésem változott meg!
Újabban a barátaim/ismerőseim is említik ezt tőlem teljesen függetlenül. Esküszöm mintha meghalt volna Budapest.
Én járkáltam külföldön és szerintem Budapesten nagyon sok szép lány van más helyekhez képest.
Csak elmész este a deák térre és méterenként szexi fiatal lányok vannak
Fura, én pont a héten beszélgettem arról egy barátommal, hogy mennyivel több szép lány mászkál mindenhol. Ma nagyon nagy elvárásoknak kell megfelelniük külsőt illetően. Mindenki edzeni jár, kozmetikushoz, fodrászhoz, profin megtanulnak sminkelni a netről, megcsinálni a frizurájukat, nagyon sok üzlet van, ahol divatos ruhákat tudnak venni. Mi még összefogtuk a hajunkat, anyánk alapozóját kentük a pattanásos fejünkre, felvettük a kínai piacos, rettenet ruhákat, és azt se tudtuk, mi az a diéta vagy alakformáló edzés. A mi korosztályunk jellemzően az, ahol 35 felett jobban nézünk ki, mint 20 évesen.
Most meg mész az utcán, és egyik csinos, magas lány jön a másik után, olyan a belvárosban, mint egy divatbemutatón.
Sok helyen jártam külföldön, van összehasonlítási alapom. Szerintem sok szép nő van nálunk.
6
Mert te aztán marhára tudod, hogy nezek ki, ugye ? :D istenem, elég unalmas életed lehet, ha random neked nem ártó embereknek szólogatsz be…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!