Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az inceleken segítene, ha végre érvényesíthetnék a jogaikat, és TB támogatásra plasztikai műtéthez jutnának?
Ugye a társadalmi szolidaritás lényege, hogy aki hátrányban van azt segíteni kell. A csóró gyerekeknek ott van egy rakás ösztöndíj, a romáknak a felzárkóztatási támogatás. De még a nyuggerek is közgyógyra kapnak egy csomó gyógyszert.
Ezek alapján járna az inceleknek is az ingyen plasztikai műtét. Hiszen hátrányos helyzetbe kerültek a szüleiktől örökölt előnytelen külső (vékony csukló, nem-lapátáll, stb.) miatt.
Tisztességes fizetést mindenkinek.
Akinek úgy nem megy, az annyit is ér. A több csak magyarázkodás, hogy ne kelljen tennetek magatokért.
Kíváncsi vagyok a vékony csuklón és kis kézen milyen plasztikai műtét javítana :D
Átültetnék egy kanadai favágó alkarját? :D
A plasztikai műtéttől egy incel biztosan nem lesz chad.
Nem járható ez az út.
Vagy az államilag támogatott prostihoz járás.
Vagy nők átnevelése, hogy ne csak a chadeknek adjanak esélyt. Mivel ez javarészt biológiai ösztön sok sikert hozzá :D
Ezt egyébként kvázi incelként írom. Nekem a harmadik világbeli nők importálása oldotta meg a problémát és szerintem másoknak is ez lenne az egyetlen járható út a támogatott prostizás mellett.
Ugyanakkor meg az ilyen műtéteknek rengeteg mellékhatása lehet, olykor életveszélyes is.
13, olyan nőt akarsz, aki szeretni tudna, de mindezta külsőd megváltoztatásával várod?
Már nem azért, de hogy képzeled el a szeretetet?:D Külső alapján szeretne téged? Az aztán nagy szerelem:D
Nem a külsőd miatt nem szeretnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!