Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Működhet úgy párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet úgy párkapcsolat hogy a nő jóval többet keres?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt a Tinderen randiztunk is az első csók elcsattant nem nagyon beszéltünk még a fizetésről de elég jól kereshet legalább egy 50 millás értékű luxusautóval jött és egy középvállalkozás tulajdonosa, így gondolom jól keres...én egy hivatalban dolgozom 260 ezerért
2023. jún. 26. 17:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

10

Ja, ez az, amit senki sem fog vállalni. Senki sem fog nyomorogni a kedvedért, főleg ha megteheti, hogy jól éljen.

Még én sem állnék le veled, pedig én csak 450k-t keresek

2023. jún. 26. 18:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Bárkivel mukodik aki el tudja magát tartani
2023. jún. 26. 19:15
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Hová menjünk nyaralni.

Te, Bulgária 200e ft

Ő, Maldiv szigetek 1,5 M ft

Szerinted? Itt megbukik az egész. Vagy ő fizeti neked, vagy te magadnak hitelből.

Ez csak egy dolog, de lesz ezer ilyen.

2023. jún. 26. 20:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen kocsi?
2023. jún. 26. 20:45
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes az nem probléma, ha a fazon jól menő vállalkozó, a nője meg egy csóró senki és a férfi fizeti az utazást, a ruhát, a lakhatást, az éttermezést, a welnesst, a kocsit, a fodrászt, a műkörmöst, a tököm tudja még mit.

Akkor fordítva ez miért annyira lenézendő, elítélendő dolog?

A kettős mérce eléggé furcsa. Ráadásul ez esetben a férfi (a kérdező) el tudja magát tartani, nyilván csak az "extra" dolgokra nem futná (amelyek amúgy nem is kötelezőek).

A legjobb programok amúgy is azok, amelyek nem kerülnek szinte semmibe. Elmenni túrázni, bringázni, közösen filmezni, zenét hallgatni, kutyát sétáltatni, futni, sportolni vagy bármi hasonló, szinte semmibe sem kerül. Én mindig ezeket a porgramokat élveztem a legjobban...

2023. jún. 27. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:
65%
15. adom!
2023. jún. 27. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:
15-ös: Senki sem akadályozza a férfiakat, hogy igényesebben válasszanak párt. Ha nekik elég egy jó segg, és nem probléma, ha szociálisan, intellektuálisan és anyagilag alávalóbb nővel vannak, nos ő bajuk.
2023. jún. 27. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Na megjöttek a lepontozók. De tényleg ha a férfi tartja el a nőt az miért okés dolog fordítva miért nem???
2023. jún. 28. 06:07
 19/19 anonim ***** válasza:
18 Az előző válaszomban leírtam. El kell olvasni.
2023. jún. 28. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!