Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érez hasonlót a negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érez hasonlót a negatív hangvételű társkereső profilokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha meglátom, hogy valaki kriteriumokat sorol, hogy milyen ne legyen a másik fél, egyből elmegy tőle a kedvem, akkor is, ha amúgy nem vagyok kizárva a kritérium alapján és teljesen legit az elvárás.

Pl: "ne legyél 180 cm alatti", "ha a Pál utcai fiúk volt az utolsó regény, amit olvastál, nem egymást keressük", "ne írj, ha megveted a finom rántott husit" stb.

Csak szerintem illúzióromboló az ilyen?

2023. jún. 26. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is. Az ilyeneket azonnal balra húztam, amikor aktívan használtam ezeket az alkalmazásokat.
2023. jún. 26. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezek tipikus olyan emberek, akik nem fogadják el a másik ember dolgait, ha esetleg az nekik kényelmetlenséggel jár.

Örülj neki, hogy kiírta, legalább megkíméled magad egy csalódástól.

2023. jún. 26. 12:50
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nekem szimpi. Azt tanultam, az emberek sokkal jobban meg tudják fogalmazni, mit nem akarnak, mint azt, hogy mit. Én meg szeretem ugyanazokat a dolgokat utálni, mint a másik, annál nincs erősebb kapocs.
2023. jún. 26. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Jó hogy kiírja, mert legalább nem pazarlod az időd ilyen hülyékkel.
2023. jún. 26. 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
55%

És ha úgy fogalmazza meg a listát, hogy milyen legyèl?

Én úgy fogalmaztam meg.

Pl mindig benne volt, hogy minimum 180cm.

Az jobb?

Amúgy meg szerintem jó tisztán látni, hogy ki mit vár el a partnertől.

2023. jún. 26. 13:49
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Miért baj az, ha előre tudod, hogy mire számíthatsz?
2023. jún. 26. 19:41
 7/7 anonim ***** válasza:
27%
Számomra is visszatetsző, mert annyira kizárólagos és ítélkezőnek hangzik. Ilyen semmilyen, sekélyes témákra elpazarolni a kizáró tényezőket nagyon gyerekesnek tűnik. Ha ilyeneket írna, hogy nem szeretnék alkoholista, drogfüggő stb. partnert, akkor arra azt mondom, hogy rendben van, ezek valóban sarkallatos kérdések. Viszont ilyen apró hülyeségekre elpuffogtatni.
2023. jún. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!