Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes személyesen leszídni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes személyesen leszídni egy nőt amiért ghostingolt?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lehet köztünk semmi de azért úgy leordítanàm a fejét az utcán hogy mit képzel magáról hogy ennyi tisztesség legyen benne és társai ....ugyanis Tinderen megismerkedtem egy nővel akivel többször beszélgettünk és ghostingolt, de pechére szoktam látni az utcán és tudom is hogy hol dolgozik...
2023. jún. 25. 12:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem, ezzel csak azt bizonyítanád, hogy helyesen tette, hogy ignorált.
2023. jún. 25. 12:30
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy te vmi munkahelyi főnök hogy igaolást kéne adni vagy magyarázkodni!

Az ismerkedés szabad akaratbol torténik. Ha vki nem akar nem köteles kérelmet benyujtani magyarázkodni meg semmire nem is kötelezhető. Szabad ember.

2023. jún. 25. 12:30
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Semmi értelme, attól nem lesz jobb neked. Sajnos az ismerkedések elején nem is szabad túlzottan beleélni magunkat, mert bármikor lehet ilyen.
2023. jún. 25. 12:34
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha azt akarod, hogy mindenki bolondnak nézzen, akkor hajrá, neki ettől nem lesz rosszabb.
2023. jún. 25. 12:41
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Hajrá...max hülyének néznek.
2023. jún. 25. 12:52
 6/17 anonim ***** válasza:
81%

Ezek után még kérdezik, hogy miért ghostingolnak egyesek..

Na pont az ilyen miatt.

Ha az lett volna, hogy megmondja, hogy nem szeretne többet akkor azért zaklatnád, hogy mi az, hogy NEM?! Mi az, hogy nem akar többet?!! bezzeg randint meg írásba tette a szépet, mi az, hogy NEM?! Hogy képzeli ezt???

Szóval még egyes emberek megérik, hogyha nem kérnek belőlük, mások pedig akkor sem, ha megmondják neki, hogy nem. Én teljesen megértem, hogy sokan csak "eltűnnek" még akkor is, ha ez tisztességtelen.

2023. jún. 25. 13:01
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Lehet kellemetlen lenne neki, de ebből csak te tudsz rosszul kijönni és semmilyen célodat nem érnéd el vele. Azt hiszed, ha ordibálsz vele az utcán, akkor megbánja a döntését, esetleg onnantól másokat nem ghostol? Dehogy, csak megerősíted benne, hogy jobb mielőbb eltűnni, ha nem tetszik neki a másik. Amúgy sem kéne ennyire magadra venni, engedd el.
2023. jún. 25. 13:03
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Tedd! Csak bizonyítod vele, hogy milyen nagyon is jól tette, hogy lelépett.
2023. jún. 25. 13:04
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
Az a helyzet, hogy bár jófej dolog szólni, de nem kötelező. Ha nem akar, nem válaszol, neked pedig nincs jogod számonkérni érte.
2023. jún. 25. 13:16
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Nem tetszel neki ezért letíltott. Tedd túl magad ezen. Ha az utcán zaklatod tényleg csak megerősíted benne hogy jól tette!
2023. jún. 25. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!