Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Személyesen ismerkedni hol lehet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Személyesen ismerkedni hol lehet?

Figyelt kérdés

Nőt ne szólíts le utcán,parkban,buszon,metrón,konditeremben,boltban.

Munkahely nem arra való.Szórakozóhelyre nem ismerkedni mennek a csajok,állítják nagyon sokan.

Akkor mégis hol célszerű személyesen idegen nőkkel ismerkedni?

2023. jan. 17. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
A postán.
2023. jan. 17. 19:07
 2/10 anonim ***** válasza:
Könyvtárban. 📚🤓📖
2023. jan. 17. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Tessék! Én írtam a 8-as választ. Nagyon sehol sem tudsz, max munkahelyen vagy barátnak/ismerősnek az ismerősei által. Ezen a kettőn kívül én is offolok mindent.

2023. jan. 17. 19:57
 4/10 A kérdező kommentje:
#1 #2 Nem gondolnám h ezek annyival jobb helyek lennének ismerkedni mint amiket felsoroltam
2023. jan. 17. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, hol dolgozol/tanulsz? Szerintem nyugodtan próbálkozz egy parkban, az utcán stb. Valószínűleg mindenki egyből lekoptat, de legalább megpróbáltad. Egyetemen vagy munkahelyen, bár ott necces a dolgok, ha netán összevesztek. Társkereső vagy a baráti köröd segítségével.
2023. jan. 17. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Én ma voltam egy vizsgálaton, aszisztens kiscsaj is volt, holnap már remélem én fogom vizsgálgatni egy kávé után ;)
2023. jan. 17. 20:24
 7/10 mikeXxX ***** válasza:
52%

Ülj le fiam egyes 🤦!

Akárhol csak mindig tudd mivel indul el egy beszèlgetès az adott helyen . 43f

2023. jan. 17. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:
#4 teljesen nyilvánvaló volt, hogy bármit írunk az valamiért nem lesz jó :D
2023. jan. 17. 21:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Pl rendezvényeken, vagy ha van valami hobbid, akkor érdemes egy olyan csoportot keresni (mondjuk nem célszerű ha itt a párkereses az elsődleges).

De valójaban bárhol, csak itt nagyobb eséllyel nem kapsz azonnal kosarat.

2023. jan. 17. 21:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Akárhol, feltéve ha a célod nem az ismerkedés hanem a barátkozás.
2023. jan. 19. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!