Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány nem ír vissza még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány nem ír vissza még személyesen meg lehet próbálni?

Figyelt kérdés

Nem ismerem személyesen csak párszor láttam,meg ő is engem.Bejelöltem,nem jelölt vissza,mondjuk nem ismer,pár nap múlva írtam neki üzenetet,arra nem válaszolt.Lehet nem vette észre vagy nem érdekelte.

Csak ilyenkor élőben még van értelme megpróbálni?

2022. dec. 15. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%

Talán, de ha látod, hogy nem vevő rád, akkor hagyd békén.

Sok sikert.

2022. dec. 15. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Persze, ha nem kíváncsi rád írásban, told oda a pofád és basztasd személyesen is. Komolyan ennyi agyatok van?
2022. dec. 15. 22:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Csak nem értem,mert élőben szimpatikusnak tűnt meg voltak jelzések.De nem lehet tudni úgy látszik.
2022. dec. 15. 22:13
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Ha tetszenel neki, akkor hidd el, vissza jelölt volna és válaszolt volna. Hagyd beken. Ennél egyértelműbben nem is tud jelezni neked arra vonatkozólag, hogy nem erdekled.
2022. dec. 15. 22:14
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Miféle jelzések? Mosoly?

Mert ha egy szót nem valtottatok, akkor miből gondolod?

Nem tudom én megprobalnam aztán vagy elhajt vagy nem "Aki mer az nyer!" alapon.

2022. dec. 15. 22:16
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen például mosoly volt,meg nézett sokáig amikor elköszöntem.Egy étteremben volt egyébként.
2022. dec. 15. 22:23
 7/14 anonim ***** válasza:
79%
Na akkor próbáld meg, legalább fogod tudni, hogy kellesz vagy se.
2022. dec. 15. 22:25
 8/14 A kérdező kommentje:
Rendben.Mondjuk a mosoly még az elején volt.Amikor nézett már nem.
2022. dec. 15. 22:30
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Tehát láttad, hogy mosolyog - valakire, valamire - aztán néz egy vadidegent, aki valami okból köszönt neki.

Nem akarok undok lenni, de a nászutat azért ne tervezd még meg, nem biztos, hogy összejön.

2022. dec. 15. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
90%

nem jelölt vissza, nem írt vissza, szóval totál ismeretlen vagy számára.

Mit vársz ettől?

2022. dec. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!