Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire kizaró ok, ha se személyesen, se interneten nem megy a kommunikálás egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Amikor találkozzunk, akkor érzem, hogy egy húron pendülünk, de mégse tudunk jól elbeszelgetni.
Próbálok poénkodni, hogy ne legyen az a nagy hatás szünet, viszont mindig nevet rajta, pedig annyira nem is viccesek.
Őt mennyire zavarhatja ez vagy csak ennyire nem érdekelném?
2018. szept. 27. 23:55
1/7 Eric Griffin válasza:
Hogy pendültök egy húron, ha nem tudtok beszélgetni? Zenéltek?
2/7 anonim válasza:
Ha ez nem kizáró ok, akkor mi az? :D
3/7 anonim válasza:
Szerintem ez jó, minél elöbb vedd el felesegül :)
4/7 anonim válasza:
baszélgetés előtt beszélgetni sem árt.
5/7 anonim válasza:
Azért meghallgatnám a beszélgetéseteket.
6/7 anonim válasza:
Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok, szívesen beszélgetnék egy sráccal, de amikor van lehetőségünk találkozni, akkor nem igazán sikerül, odáig meg sajnos még nem jutottunk el, hogy próbáljuk meg máshol, akár neten, akár olyan helyen, ahol csak mi vagyunk, pedig lehet, hogy ez lenne a megoldás, akkor kicsit oldottabb lenne a hangulat. 20+ lány
7/7 anonim válasza:
5-ös vagyok, 6-osnak üzenem: gyere el, egy üveg rosé mellett elbeszélgetünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!