Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgessek, kommunikáljak egy fiúval, ha folyton vihognom és vigyorognom, nevetnem kell?
Hát a vihogas ellen nem tudom mit lehetne tenni, de szerintem ne stresszelj rá. A vigyorgast pedig formald át mosolygassa aztán maris jobb lesz a helyzet😊
Egyébként nekem a kezem remegett amikor a nekem tetsző fiúhoz közel voltam, úgyhogy ilyen fura szokassal nem vagy egyedül
Huhh, egyszer ezt én is észrevettem magamon. Nagyon megdöbbentem.
Sok lánynál észre vettem ezt, de, hogy én is...
Nem tudom, én úgy elborzadtam magamon, hogy többet nem csináltam ilyet.
Először még figyeltem rá, de azóta nem is jött úgy magtól.
Az, hogy nevetsz vele, az rendben van, viszont a vihogás az más. Az érződik.
Az furcsa, hogy neked ennyire nem sikerül, de már az is jó, hogy észrevetted. Szerintem, ha 'gyakorolsz' akkor egy idő után már nem fog előfordulni.
Figyelj magára a poénra, ne arra, aki mondja.
Sok sikert! :)
Az, ha lány röhög, mint a fakutya, sokkal jobb, mikor olyan savanyú az arca, hogy az összes uborkánk egyszerre nem tudna vele versenyezni.
17f
Én több, mitn egy éve vagyok a Kedvessel és még mindig képes vagyok vigyrorogni, mint a tejbetök, ha úgy néz rám.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!