Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől függ, hogy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ, hogy valakit megbecsülnek-e vagy sem?

Figyelt kérdés

Egy "nő" ismerőst már a harmadik csávó ugrálja körbe és viszi ide-oda nyaralni. Azért az idézőjel, mert a kisasszony életében nem csinált semmit, csak széttette a lábát, aláraktak egy házat, kifizettek neki egy szakmát és jogsit is (de már a KRESZnél elbukott), még az esti sulit is fizették volna, hogy legyen érettségi, de lusta volt hozzá. Majd úgy szállt ki a házasságból, hogy 0Ft befektetéssel vitt 10misit. 5 év házasság alatt 3 évig volt más is, azóta meg a harmadikat szipolyozza.

Erkölcsileg nem irigylem, én nem tudnék tükörbe nézni. Viszont nem értem. Személyiségre kifejezetten irritáló, be nem áll a szája és még manipulatív is. Külsőre átlagos + van gyereke.

Neki miért sikerül mindig olyat találni, aki megbecsüli és jól bánik vele?

Nekem meg csak olyanok jutottak akik megcsaltak, átvertek vagy megvertek. Már egy ideje nem erőltetem, mert félek mi jöhet még. Ha valaki érdeklődik irántam beszélek vele, de mindig kiderül, hogy aberrált (plusz mivel 2 nap irkálás után nem ugrok a farkukra már nem vagyok érdekes).

Azon kívül mindenemért megküzdök, érettségi, nyelvvizsga, két szakma és elkezdtem az egyetemet is, de anyagi okokból kifolyólag nem fejeztem be.

Elvagyok egyedül is, sőt, így biztonságosabb..de annyira dühít, hogy egy ilyennek vörösszőnyeget gurítanak, nekem meg csak dagadtra verik a fejem. :')

2023. jún. 25. 02:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20 - inkább akkor egyedül maradok, de nem akarok ilyen lenni, mint ez a nő.

Nyitottam olyan felé is aki nem vonzott, ugyan az a végeredmény (vagy aberrált és nem jut semeddig a dolog).

Nagyon elkeserítő, hogy az a normális ha átgázolsz a másikon aztán eldobod, ha már nem tudsz mit elvenni. Minek párkapcsolat az ilyeneknek? Minek bármilyen kapcsolat?

2023. jún. 25. 17:34
 22/24 anonim ***** válasza:
Én hiszem, hogy van olyan, akit keresel, csak idő kérdése. Azért próbálj meg nyitott maradni. Sosem lehet tudni. Kívánom neked a legjobbakat!🙂
2023. jún. 25. 18:27
 23/24 A kérdező kommentje:
22 - köszönöm :) neked is minden jót kívánok!
2023. jún. 25. 18:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszi🙂
2023. jún. 25. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!