Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig érdemes csetelgetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes csetelgetni hogy nem hív randira? Mikor kéne offolni?

Figyelt kérdés

#csetidő
2023. jún. 23. 18:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kémia, lehet húzni, de ha normál csevegés, akkor keress jobbat.
2023. jún. 23. 18:32
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed offolni kéne, akkor nyugodtan offold, mert itt az ideje:) Normál esetben 1 hónapnál tovább nem érdemes csetelgetni.
2023. jún. 23. 18:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha alapból olyan szándékkal indult a beszélgetés akkor én másnap vagy még aznap elhívom a lányt. Úgy is ott derül ki, nem levelekben.
2023. jún. 23. 19:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Bezzeg én 1 hónapja próbálom nőként rá vezetni a palit, hogy menjünk el randizni valahova, de mindig vetít, pedig ő kezdeményezte az online chatelést.

27/N

2023. jún. 23. 19:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1 hónapig csetelni? Ne viccelj! Aki 1 hét irogatás után sem jön el találkozni azt hagyni kell.

Én két nap irogatás után azt írtam az illetőnek, hogy messze van hozzám és többet nem írt nekem

2023. jún. 23. 19:17
 6/11 anonim ***** válasza:

#4 Akkor az erősen felejtős. 😆

Vagy nagyon nincs bátorsága vagy szándéka találkozni, de szerintem mindkét esetben kár foglalkozni vele. 🙄

Amúgy pont egy idősek vagyunk. 🫢

2023. jún. 23. 20:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
1 hét. Mindegy hogy melyik fél húzza az időt! Offolni kell
2023. jún. 23. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Na hát, nekem meg férfiként pont az a bajom, hogy nem hajlandóak egyből találkozni, hanem húznák az időt a hülye chateléssel. Mi értelme? Úgyis élőben dől el minden.
2023. jún. 23. 20:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

8-as!

2-3 napot várj a találkozóig max 1 hetet ha éppen nem ér rá előbb. De 1 hétnél tovább ne várj senkire!

Aki húzza az időt a cseteléssel az nem is akar soha találkozni csak írogatni. Az unatkozik!

2023. jún. 23. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ha most épp tudnék, szívesen várnék 2-3 napot, de sajnos shadowbannolva vagyok, és újracsinálni se tudom a fiókomat ezért. Holnap SIM vásárlás lesz :D
2023. jún. 23. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!