Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es férfiaknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es férfiaknak tényleg "mission impossible" nőt találni?

Figyelt kérdés

Hozzászólók írták egy másik kérdéshez:

"Én pl középkorú vagyok, és 2 éve nem találok 50 körüli nőt, mert nincs.

Egyszerűen nincs. Amelyik nő csak egy picit is kinéz valahogyan, az pillanatok alatt "elkel". "

"Lakásom van, nagyon jó anyagiak, sportolok, minden káros dologtól mentes, sok szabadidő, 100%-os egészség, stb."

"Ilyen lett a világ. Nagyon szépnek, nagyon jónak, szinte teljesen tökeletesnek kell lenned ahhoz, hogy férfiként szóba álljon veled egy nő."

2023. jún. 23. 17:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
9-es, majd ha ezek a pasik felszólalnak azoknál a kérdéseknél is, és elküldik a faaszkalapokat. Addig a hallgatás beleegyezés.
2023. jún. 23. 22:50
 12/27 anonim ***** válasza:

#11: De miért szólalnánk fel? Nekik is joguk van elmondani a véleményüket. Attól, hogy nem úgy látok dolgokat mint egy másik ember, még nem kell elküldenem melegebb éghajlatra. Ha neki az kell, keressen 40 évesen 20 évest. Nem sért vele törvényt és lássuk be, vannak ilyen párok.

Hasonlattal élve ez olyan, mintha valaki kijelentené, hogy neki márpedig csak IPhone 14 kell, más telefon nem felel meg. Sem régebbi modell, sem más márka. Ha van lehetősége megvenni, akkor meg is fogja. Ha meg nem, akkor ott fog állni telefon nélkül és várhat a csodára. Az pedig amit te is csinálsz olyan, mintha eladóként a vevőre nézve kijelentenéd, hogy márpedig ő nem veheti meg és válogasson a régebbi vagy más típusok között. Ha van lehetősége, ő akkor is meg fogja szerezni azt a telefont, csak mástól. Ha meg nincs, akkor vagy újragondolja a lehetőségeit, esetleg tesz érte, hogy elérhető legyen számára, vagy csak álom marad neki és választ egy másikat, ami számára megfelelő és elérhető is.

2023. jún. 24. 07:33
 13/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Mind a 4 idézeted, amit a kérdésed után idéztél, mind a 4 tőlem származik.

Tulajdonképpen ennek örülök, mert valaki felfigyelt rám, megha talán nemis pozitív értelemben.

Én már komolyan mondom, hogy ott tartok, hogy tudok örülmi annak is, ha a Lidl- be a pénztárosnő rám köszön.

Vagy ha bárhol női hangot hallok.

Az, hogy valakit szeretni, hogy valakivel kapcsolatba kerülni, az meg olyan fényévekre van, hogy else tudom mondani.

Mindezt úgy, hogy nem vagyok alsó kategóriás férfi, és mindenem megvan.

Nemis töröm már magam semmin, mert nincs értelme.

Valaki azt mondta itt előttem, hogy 50 körüli férfi bármikor bárhol talál 50 körüli nőt.

Na erre befizetnék. Mernék fogadni 5 milió ft- ba, hogy ez azért nem így van.

57F.

2023. jún. 24. 19:23
 14/27 A kérdező kommentje:

# 13

de hogy látod ez egyértelműen a korod miatt van?

Meddig ment normál módon a nőkkel való kapcsolat az életedben?

pl. mondjuk 40-50 éves korodig, vagy hogyan?

Arról mi a véleményed akiknek egyáltalán nem jók az anyagi lehetőségei és nőkkel mégis van valamennyi esélyük?

2023. jún. 24. 21:33
 15/27 anonim ***** válasza:

14.

Szerintem a korom az egyértelműen nagyon nagy hátrány. Ezt teljesen egyértelműen ki lehet jelenteni. 40 körül lennék, semmi gondom nem lenne.

A helyzez az, hogy voltam valamikor házas, aztán volt egy kapcsolatom 17 évig, ami 3 éve szakadt meg.

Ha valaki nincs túl jó anyagi helyzetben, és mégis jól megy neki az ismerkedés, azzal sincs semmi bajom.

Sok jelentősége van ám a szerencsének.

Tulajdonképpen szinte nagy százalékban ez a dolog arról szól.

Mert akkor az miért van, amikor azt látjuk, hogy kövér, pókhasú pasas csinos vékony nővel van.

Szerencséje van. Semmi más.

Ez erről szól.

Van akinek egy fűszálat nem kell arrébb tenni, mégis talál egy jó párt, van aki egész életében feszít, pl fogyózik, badyzik, stb, és mégsem talál megfelelőt.

Ez sajnod ilyen.

Jó időben jó helyen kell lenni.

Ez a titok, sokan ezt mondják.

2023. jún. 24. 22:47
 16/27 anonim ***** válasza:

Az 50-es szabad nők:

- az elvált. Ha nem gyerektelen, akkor felnőtt, de minimum tini gyerekei vannak, nagy családja, elfoglaltságai a gyerekeivel és esetleg az unokáival. Boldogan elvan és tesz-vesz a saját lakásában/házában/kertjében. Minek egy kolonc akivel csak több munkája lenne?

- az özvegy anya és nagymama. Ugyanez.

- a gyerektelen hajadon vagy elvált. Na itt van némi esély arra hogy kétségbeesve keressen valakit a magánya enyhítésére. De nekik meg sokszor olyan kiterjedt és értékes baráti kapcsolataik vannak mintha családjuk lenne, így szintén nem keresnek férfit időskorukra akiket kiszolgálni, később meg ápolni kéne.

Én így látom. Lehet rosszul :)

2023. jún. 24. 23:00
 17/27 anonim ***** válasza:

16.

Teljesen jól látod. Van még egy sokkal rosszabb variáció.

Sok egyedül maradt 50 körüli nő mit csinál ???

Enyhíteni akarja a magányt, így gyorsan befogad 2 kutyát, vagy 2 macskát, vagy mindkettőt.

Ezeket tekinti társnak.

Ez a legrosszabb szerintem.

2023. jún. 24. 23:35
 18/27 anonim ***** válasza:

13

Én írtam, hogy társat kereső (ez nagyon fontos, hiszen sokan nem keresnek társat) 50-es nők között egy idő után biztos, hogy lehet társat találnia egy 50-es férfinek.

Megkérdezhetem, hogy miket teszel annak érdekében, hogy találj valakit? Internetes társkereső, túrázás, tánctanfolyam, stb.?

2023. jún. 25. 09:42
 19/27 anonim ***** válasza:
#17 miért lenne ez a legrosszabb? A legjobb inkább. A legrosszabb egy rossz kapcsolat lenne, nem a kisállatok.
2023. jún. 25. 09:49
 20/27 anonim ***** válasza:

18.

Amiket te írsz programnak, az mind olyan, ami párral, párban igazán élvezetes.

Szinház, mozi, tánctanfolyam, túrázás, koncert ????

Menjek el egyedül és vigyorogjak mint a vadalma????

Egy táncórán pl ott van 15-20 páros, én meg ott fogok állni a kör közepén egyedül. ???

"A kör közepén állok, körbevesznek boldog párok."

Ugye ezt te sem gondolod komolyan. ???

Ehelyett elmondom, hogy én mit tettem, és teszek a mai napig is.

Rendbe tettem az egészségemet. Leadtam 25 kilót. Ezzel még az arc karakterem is változott.

Jó lett a testtartásom, normálisan mozgok, járok, hisz futok napi 7-8 km- t.

Nem úgy járok az utcán mint sok 5o+-os, hogy olyan mintha belenne trottyantva.

Nem fáj a lábam, a derekam, meg hol itt, hol ott.

Normálisan öltözködöm, nem filléres rongyokba, kinyúlt pólókba, amit otthonra se nagyon veszek föl.

Odafigyelek a megjelenésemre.

Na persze nem vagyok se papagály, se selyemfickó.

Minden káros szenvedélytől mentes vagyok.

Nincs az orromba karika, és a fülemben sincs kereszt.

Normális életet élek, semmi züllés, semmi baráti sörözgetés, semmi kicsapongás.

Szóval hidd el, sokat teszek azért, hogy egyre szebb, egyre jobb legyek.

Tudom, ma rengeteget számít a külső, szinte az lett a legfontosabb. Aki külsőre nem fog meg, az belsőre se, az tuti.

Remélem valamelyest kielégítő volt ez a válasz.

2023. jún. 25. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!