Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan vonzó ez a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan vonzó ez a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam mindig, hogy a férfiaknak az vonzó ha egy nő szép,csinos, nőies, törékeny,bájos, illedelmes, olyan csajos csaj. Ilyen vagyok én is.

De van egy barátnőm akitől mindig mindenki el van ájulva. Külsőre ő is szép, csinos, nőies de...belsőre olyan férfias. Olyan nekem nincs szükségem senki segítségére, nekem ne mondja meg senki mit csináljak...káromkodik is akár, szereti a fegyvereket (van is neki), szeret gyorsan vezetni, dobermannokat tart, besegít férfi munkákba stb. Belül alig van benne nőiesség és mégis mindenki oda van érte. Kicsit irritáló és nem értem miért van ez. Nem is havernak akarják hanem nyíltan bókolnak neki és a kegyeire vágyakoznak.

2023. jún. 2. 15:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Nem az összes férfinak vonzó, némelyiknek egyenesen taszító. Ne irigykedj, majd akad olyan, akinek te tetszel.
2023. jún. 2. 15:12
 2/14 anonim ***** válasza:
39%
Lehet mert az ilyen nagyszájú nők könnyebb prédák, mint egy visszahúzodóbb, finomabb nő.
2023. jún. 2. 15:33
 3/14 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, le vagy maradva száz évvel. A modern ember a párkapcsolatát a lehető legteljesebb módon szeretné megélni, szóval a párod egyúttal a legjobb barátod is. Ez a nő külsőre nőies és szexi, belsőre pedig épp azért jön be a férfiaknak, mert benne látják a társat, vele vannak egy hullámhosszon, vele tudnak egy csomó mindent megélni, mellette lehetnek önmaguk. Valamint manapság amúgy is érték, ha egy ember talpraesett, és nem szorul mások segítségére (fordítva is így van, nem épp vonzó, ha a férfi nem tud magára főzni). Az illedelmes, folyton visszafogottan viselkedő, folyton kényeskedő csajos csajokat egyébként sokan eleve inkább csak elviselni szokták más értékeikért cserébe (mondjuk a háziasságukért vagy a puncijukért), illetve gyakran az önbizalomhiányos arcok preferálják őket, akik fenyegetve érzik a férfi mivoltukat, ha az asszony magától is be tud ütni két szöget a falba, neadjisten ügyesebben parkol, mint ők.
2023. jún. 2. 15:33
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Nem mindenkinek tetszik ugyanaz. Ez ilyen egyszerű. Ízlések és pofonok.
2023. jún. 2. 15:49
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Én nem bírom a férfias nőket, kifejezetten taszít.

Arra tudok gondolni, hogy ezek a srácok a szolidabb, klasszikus nőket kényesnek tartják, vagy azt hiszik, hogy unalmas, sértődős, stb.

Hogy mi vonzza őket ezekben a nőkben azt én sem értem, férfiszemmel sokkal szimpatikusabb egy törékenyebb, bájosabb nő, mert pont hogy a férfire szeretne támaszkodni.

Aki független nő, abban lehet hogy azt látják, hogy nem akar elköteleződni, és biztos egy "csak szex" kapcsolatot simán lehet vele tartani... mert nincs bonyodalom, vagy sírás, vagy ilyesmi.

2023. jún. 2. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:
51%
Ez engem is érdekel. Sokszor kérdeztem már meg fiúkat ha látok egy szerényebb de szép lányt meg egy tenyerestalpas nagyszájú csajt, hogy melyiket választanák, és általában a második típust, amit mai napig nem értek. Nőként nekem mindig a visszafogott szépségeken akad meg a szemem, akiknek már a tekintetéből látni hogy valós értékeket sugároznak. Szerintem ők is tetszenek a másik nemnek, csak kevesebb esélyt éreznek hogy közelebb kerüljenek hozzájuk. A férfi legtöbbször mindig a könnyebben járható utat választja, főleg azt ami már be van járatva és akár adja is magát. A hódítás ma már nagyon elveszőben.
2023. jún. 2. 16:47
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Ez nem férfias, inkább prosztó. Valószínűleg hasonlóknak tetszik.
2023. jún. 2. 17:26
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

A legtöbb ember társat akar, nem egy gyámolításra szoruló gyereket.

Ha egy férfi erős, akkor a nő, aki társa tud lenni, szintén az.

Egészséges embereknek nincs fétise arra, hogy másokat megmentsenek maguktól. Sokkal szexibbnek tartják azt, aki talpraesett egyedül is, mint a macska. Magyarul nem törékeny.

2023. jún. 2. 19:00
 9/14 anonim ***** válasza:
39%

A hideg ráz már attól is, mikor egy nő nem tud normálisan kezet fogni, csak tartja oda, mint a döglött halat... Mennyivel jobb, mikor ellentart kicsit, ahogy megfogod (nem szorítod) a kezét!

Erre az ellentartásra van szükség egy kapcsolatban. Különben akár magaddal is járhatnál, kevesebb nyűg lenne legalább vele.

2023. jún. 2. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
Sok férfinak tetszik ha a nő nagyszájú. Az olyan nem kell babusgatni és szexben is aktívabbak.
2023. jún. 3. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!