Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan vonzó ez a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan vonzó ez a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Én úgy gondoltam mindig, hogy a férfiaknak az vonzó ha egy nő szép,csinos, nőies, törékeny,bájos, illedelmes, olyan csajos csaj. Ilyen vagyok én is.

De van egy barátnőm akitől mindig mindenki el van ájulva. Külsőre ő is szép, csinos, nőies de...belsőre olyan férfias. Olyan nekem nincs szükségem senki segítségére, nekem ne mondja meg senki mit csináljak...káromkodik is akár, szereti a fegyvereket (van is neki), szeret gyorsan vezetni, dobermannokat tart, besegít férfi munkákba stb. Belül alig van benne nőiesség és mégis mindenki oda van érte. Kicsit irritáló és nem értem miért van ez. Nem is havernak akarják hanem nyíltan bókolnak neki és a kegyeire vágyakoznak.

2023. jún. 2. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolsó jót mond. Számomra a legérdekesebbek és a legjobbak az ágyban az ilyen tűzről pattant menyecskék voltak. Az megmondja, hogy felül akar-e lenni. Hogy hova akar menni, mit akar enni, mit gondol rólad.
2023. jún. 3. 10:20
 12/14 A kérdező kommentje:
3as válasza kicsit szíven ütött...tényleg le vagyok maradva ha azt gondolom klasszikus férfi-női páros a normális? Akik kiegészítik egymást. A nőies nőket csak elviselik? Nemár :( Akkor ma már a "férfi"-férfi páros a megfelelő? Oké, hogy lesz haverja ezzel a nővel aki még jól is néz ki, de ennél előbbre nem gondolkodnak? Az otthon melege, háziasság stb nem számít? Azt ki teremti meg?
2023. jún. 5. 08:12
 13/14 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok.

A te életedben azt tartod normálisnak, amit te szeretnél, az emberek sokfélék, nem te vagy az egyetlen, aki így gondolkodik. De a többség manapság már nem úgy áll hozzá, hogy a férfi és a nő legyen két totál eltérő világ, akik ráadásul egymás nélkül életképtelenek.

A pároddal bizonyos mértékű különbség előnyös, fejlődtök általa, új dolgokat fedeztek fel egymásban. De ha valakivel nagyon különböztök, az nagyon nehezen áthidalható különbségeket eredményez. A kapcsolat pedig végső soron mégiscsak a közös pontok mentén mélyül el. Pl. milyen közös élményeitek, tevékenységeitek lesznek, ha egyikőtök folyton csak menni akar, a másik meg mindig otthon ülne?

Régen nem voltak olyan elvárások a kapcsolatokat illetően, mint ma, hogy lelki társadra találj, lángoljon a szerelem ki tudja meddig, stb. - a házasság sokkal inkább egy gyakorlati érdekszövetség volt, mereven leosztott feladatokkal.

"A nőies nőket csak elviselik? Nemár"

Pedig nagyjából ezt látom. De vigasztalódj azzal, hogy sokszor a férfias férfiak dolgait is csak elviselik a nők más értékeikért cserébe (nyers stílus, káromkodás, fegyvermánia, ralizás, stb. - nehezen hiszem, hogy ezek neked annyira vonzó dolgok)

"Oké, hogy lesz haverja ezzel a nővel aki még jól is néz ki, de ennél előbbre nem gondolkodnak? Az otthon melege, háziasság stb nem számít? Azt ki teremti meg?"

Az otthon megteremtését sokan egyszerűen közös projektnek tekintik, emellett valószínűleg olyan emberekről van szó, akiknek nem annyira számít az "otthon melege", legalábbis nem úgy, ahogy te elképzeled, nem ez az érték az életükben - persze ne legyen túl nagy disznóól, meg legyen valami kaja, de a többi idejüket, pénzüket, energiájukat inkább olyan dolgokra fordítják, amik nagyobb örömöt okoznak nekik. Gondolj bele, mennyi konfliktusod lenne egy ilyen férfival.

Ma már nincs úgy kőbe vésve, hogy ez férfias az meg nőies, és bár vannak amik makacsul tartják magukat (bizonyos klasszikus férfias területek ahol nőként lenéznek, bizonyos klasszikus nőies területek ahol férfiként b.zinak tartanak), sok területen keveredik a kettő, és így a pároknak is sokkal több érintkezési lehetőségük van. Például ha szívesen főzöl a konyhában, manapság nem meglepő ha találsz olyan férfit, aki szívesen főz veled együtt, próbál ki új dolgokat a konyhában, időnként meglep téged is a főztjével, stb. - és a mai embernek ez vonzóbb és jobban erősíti a kapcsolatát, mint az, hogy mindig egyedül sürgölődjön a konyhában majd odavigye a férje elé az ételt, aki jobb esetben is maximum megdicséri és ennyi.

2023. jún. 5. 09:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Olyan jól leírtad, hogy teljesen át tudom érezni. Elfogadom. De...:D Van pár de...Ez akkor is így lenne, ha a külseje nem lenne nőies? Őszintén gondolj bele, ha úgy nézne ki mint amilyen ő belülről, levágatná nagyon rövidre a haját, többet edzene és nem ilyen karcsú izmos lenne hanem már jobban láthatóan izmos, férfiasan öltözködne stb akkor is lenne ilyen rajongó tábora? Amit te leírtál páros működik, de ez a nő tényleg túlzás nélkül minden férfinak bejön akit eddig valaha láttam a közelében, viszont ezek a férfiak nem egyformák. Vannak nem annyira férfias férfiak is közte, akik finom elegánsak, úriemberek vagy családos nyugis apukák vagy fiatalabb bulizósabb nem kiforrott férfiak még vagy egészen idős már meglett emberek. Sokan nem illenének bele az ő életvitelébe mégis oda vissza vannak érte. El nem tudom képzelni, hogy bizonyos férfiak mert ismerem őket régóta, együtt hallgatnák vele a metált miközben főznek együtt, aztán elhajtanak 200-al, hogy kimenjenek lőni valahova, aztán este söröznek együtt a naplementét nézve. Vagy ott fordított szerep lenne,ők lennének a "nő" és várnák haza a kitakarított házban étellel, ők mondanák, hogy jajj ne igyál már annyi sört, jajj már megint elmész valahova, ne vezess már olyan gyorsan...pont neki aki nem szereti ha kontrollálni akarják és lényegében ugyanolyan viták lennének mint klasszikus férfi-nő felállásban?
2023. jún. 6. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!