Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 50-es férfiaknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50-es férfiaknak tényleg "mission impossible" nőt találni?

Figyelt kérdés

Hozzászólók írták egy másik kérdéshez:

"Én pl középkorú vagyok, és 2 éve nem találok 50 körüli nőt, mert nincs.

Egyszerűen nincs. Amelyik nő csak egy picit is kinéz valahogyan, az pillanatok alatt "elkel". "

"Lakásom van, nagyon jó anyagiak, sportolok, minden káros dologtól mentes, sok szabadidő, 100%-os egészség, stb."

"Ilyen lett a világ. Nagyon szépnek, nagyon jónak, szinte teljesen tökeletesnek kell lenned ahhoz, hogy férfiként szóba álljon veled egy nő."

2023. jún. 23. 17:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés kiknek irogatsz meg kiknek nem
2023. jún. 23. 17:47
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem lehetetlen, de tényleg nehéz a megfelelő külső és egzisztenciális adottságok nélkül.
2023. jún. 23. 17:48
 3/27 anonim ***** válasza:
34%
20 éves nem fog veled összejönni.
2023. jún. 23. 17:48
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom.

Nagybátyám exalkoholista, kissé biporális, dohányzik, van egy fiatal felnőtt fia. Neki nincsenek gondjai a párkereséssel.

Az meg mi, hogy "egyszerűen nincs"? Magyarországon pont, hogy az a korosztály az egyik legdúsabb a boomerek után.

2023. jún. 23. 17:53
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a korosztályban már a nők vannak többen. Kizártnak tartom, hogy egy egyedülálló, társra vágyó 50-es nő ne akarna összejönni egy 50-es férfivel, ha a férfi nem néz ki 100 évesnek, vannak fogai, rendszeresen tisztálkodik, magasabb az iq-ja 80-nál és van némi humora.
2023. jún. 23. 17:59
 6/27 A kérdező kommentje:

# 3

nem is értem ez hogy jutott eszedbe.

Ki akarna lánya korú nővel lenni?

2023. jún. 23. 18:26
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk én normálisan nézek ki, és valóban nagyon hamar elkeltem 48 évesen.😀
2023. jún. 23. 18:29
 8/27 anonim ***** válasza:
0%

"nem is értem ez hogy jutott eszedbe.

Ki akarna lánya korú nővel lenni?"

Te azt vetted alapul, amit mások írtak más kérdésekhez. Ugyanezt tettem én is. 30 év felett azt írják a nőkről, hogy selejtek, nem kellenek senkinek, öregek.

2023. jún. 23. 18:38
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
#8: Én pedig nem értem ezt az ellenségeskedést. Miért kell minden kérdésnél arra kilyukadni, hogy ha egyes férfiak szerint a 30 feletti nők már öregek, a 40-esek pedig a kutyának se kellenek, akkor a 40-es, 50-es férfiak nem kellenek a 20-as nőknek? Nyilvánvaló butaság mindegyik, összefüggés egyébként sincs köztük és rengeteg cáfolatot is láthatsz mindegyikre. Valótlan állításra pedig nem helyes valótlansággal felelni, mert azzal nem cáfolod.
2023. jún. 23. 19:14
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
50 es férfi simán találhat 50 es nőt. Akivel hasonló a külső adottságuk es anyagi helyzetük.
2023. jún. 23. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!