Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy álltok a házasság és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy álltok a házasság és gyerekvállalás felé vezető úton, 22-32 év közöttiek? Én szarul. Panaszkodás lent.

Figyelt kérdés
Mindig ha látok egy családi képet Facebookon, hogy csinos fiatal szülők 1-2 kisfiúval, kislánnyal, vagy babával pózolnak valami programon, utazáson, vagy csak a karácsonyfa előtt, úgy elszomorodok... Én is ilyet akarnék. Irigylek bárkit, aki már a gyerekvállalásnál, vagy legalább az esküvőnél tart és még nincs 30, vagy nagyon max 32... AZ eljegyzés szo-szo, az se rossz, de az még semmi, ki tudja abból még lesz-e esküvő, és ha igen mikor... Azokat nem irigylem viszont, akiknek ott a gyerek, de férjük nincs. Az se érdekel ha jegyben jár a gyerek apjával, nem lennék a helyében... De így meg nem lehet ismerkedni, hogy szia, Gizi vagyok, férjet és gyerekeket akarok... Az idő meg szalad...
2023. jún. 23. 14:49
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Amióta láttam a kérdésed, keresem a reddites bejegyzést, amit ezek szerint nem mentettem el... na mindegy, apuka írta le, hogy nem szeret apa lenni, és mennyire rossz a gyerekes élet. Disneylandbe mentek, és a 2 gyerek csak arra a pár másodpercre volt normális, amíg lefotózták őket, és biztos rájuk is irigykednél, de olvasni is durva volt. Hogy nem akartak felkelni, nem akartak felöltözni, és üvöltöttek, aztán felöltöztek, de akkor azért üvöltöttek, mert mást akartak felvenni, azért is bőgtek, mert enni kell, de aztán meg éhesek lettek, de nem tudták eldönteni, mit egyenek. Egymást is ölték folyamat, mindenért sírtak, aztán mindennek az ellenkezője miatt is... ő jobban leírja. És hogy ez mindennap, és marad, mert vállalta a gyerekeket, de utálja az életét. Nekem attól a sztoritól az ősi erő elköttette a petevezetékem.
2023. jún. 23. 15:26
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
21, sajnos az ilyen manapság nem ritka. Mármint a gyerek viselkedése. Ez a nem megfelelő szülői kontrollszint miatt van. A gyerek érzi, hogy egy csomó döntési lehetősége van, de vlaójában még nincs azon a szinten, hogy éljen velük, emiatt szorong és kétségbeesik. Tény, kva nehéz eltalálni ezt szülőként, de nem lehetetlen.
2023. jún. 23. 15:30
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező vigyázz, minél jobban rágörcsölsz valamire valamiért annál távolabbra lök tőle az univerzum. Nem tudom miért van ez de számos emberi sorson láttam már ezt a szabályszerűséget.
2023. jún. 23. 15:36
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én pont az ellentéted vagyok. Valahányszor kisgyerekeseket látok, megerősödik bennem a gondolat, hogy sosem kéne gyerek.
2023. jún. 23. 16:37
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt, minden úgy alakult, ahogy terveztem. Mindenki bolondnak nézett anno, hogy 20-21 évesen nem álltam le egy pasival, ha ő "majd egyszer, talán" szeretett volna esküvőt és gyereket, hanem igenis olyat kerestem, akinek konkrét elképzelései voltak a hogyan-mikor-milyen körülmények közöttről. Addig mentem, amíg a céljaimnak, elképzeléseimnek megfelelő pasit találtam, hiába, hogy 20 évesen nekem sem volt még időszerű sem a házasság, sem a gyerek, de tudtam, hogy addig eljutni idő, és ezt az időt nem voltam hajlandó akárkire áldozni. Hát, akik bolondnak néztek anno, most irigykednek. 30 vagyok, férj, boldog házasság, két csodás gyerek (ennyi is volt a cél, és még 30 előtt), akikkel bár fárasztó az élet, de semmiképpen sem pokol (apjuk szerint sem).
2023. jún. 23. 18:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy nem állok, 30 leszek és nő. Én is volt, hogy görcsöltem ezen, hogy miért van az, hogy mindenki elkel, csak én nem, meg ilyen hülye gondolatok.

Igazából vagy jön a kölcsönös szerelem - vagy nem, igazából befolyásolni úgysem tudom. Más se tudja, van, akinek megadatik, van, akinek meg nem. Nyitott vagyok, eljárok ide-oda, de ezt a görcsölést meg társkeresőzést én egy életre befejeztem, mert lehoz az életről is. Azóta amúgy nagyságrendekkel jobb a hangulatom, ráadásul a pasik is jobban keresik a társaságom, igaz, a többség csak szexelne, de ki tudja, lehet valaki akar majd mást is.

Ha meg nem lesz család, legalább több pénzem marad magamra, lehetnek mindenféle hobbijaim, ráadásul 1 szobás lakásom van, szóval akkor újat se kell venni. Bármikor találkozhatok bárkivel, nem kell beszámolni senkinek, ez egy jó szempont. Ha nincs kapcsolatom már régóta, akkor egyébként a lelkiállapotom is stabilabb, mert nem kell idegeskedni, mikor lép le a kedves. Engem vigasztal, ha az előnyöket is számba veszem.

2023. jún. 23. 21:32
 27/27 anonim ***** válasza:

Szűz vagyok...

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

23F

2023. jún. 27. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!