Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy álltok a házasság és gyerekvállalás felé vezető úton, 22-32 év közöttiek? Én szarul. Panaszkodás lent.
Sehogy nem állok, 30 leszek és nő. Én is volt, hogy görcsöltem ezen, hogy miért van az, hogy mindenki elkel, csak én nem, meg ilyen hülye gondolatok.
Igazából vagy jön a kölcsönös szerelem - vagy nem, igazából befolyásolni úgysem tudom. Más se tudja, van, akinek megadatik, van, akinek meg nem. Nyitott vagyok, eljárok ide-oda, de ezt a görcsölést meg társkeresőzést én egy életre befejeztem, mert lehoz az életről is. Azóta amúgy nagyságrendekkel jobb a hangulatom, ráadásul a pasik is jobban keresik a társaságom, igaz, a többség csak szexelne, de ki tudja, lehet valaki akar majd mást is.
Ha meg nem lesz család, legalább több pénzem marad magamra, lehetnek mindenféle hobbijaim, ráadásul 1 szobás lakásom van, szóval akkor újat se kell venni. Bármikor találkozhatok bárkivel, nem kell beszámolni senkinek, ez egy jó szempont. Ha nincs kapcsolatom már régóta, akkor egyébként a lelkiállapotom is stabilabb, mert nem kell idegeskedni, mikor lép le a kedves. Engem vigasztal, ha az előnyöket is számba veszem.
Szűz vagyok...
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!