Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok olyan kifejezetten kövér hölgyet,aki nem akar lefogyni,elfogadja magát túlsúlyosan?
Figyelt kérdés
Aki olyan férfira vágyik,aki kövéren vonzónak tartja,szépnek látja.2023. jún. 23. 13:36
21/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 18. válaszolóval.Volt már extrém kövér kedvesem,s jobban odafigyelt a higiéniára,mint a normál alkatúak.Soha nem éreztem,hogy büdös lett volna.Az tény,hogy hamar elfáradt,bizonyos dolgokat nehezebben csinált meg,segítenem kellett neki.De az tévhit,hogy a kövér nők ápolatlanok,igénytelenek.
2023. jún. 23. 15:08
22/27 anonim válasza:
Van amelyik gyakran fürdik(bár már az is nagyon megterhelő neki), de ez nem sokat segít már 160 kiló tiszta hájnál. Te szereted más kiszolgáltatottságát, ill. ezt élvezed. Ez viszont totál defektes.
23/27 A kérdező kommentje:
Nem a kiszolgáltatottságot szeretem,hanem,ha segítségemre szorul,akkor természetes,hogy segítem.Hagyjam,hogy egyedül küszködjön? Az exemnek segítenem kellett a buszra le és felszállásnál,a cipőjét bekötni,s ha kérte a tisztálkodásnál.Egyedül is meg tudta oldani,de ha ott voltam miért ne segítettem volna neki?
2023. jún. 23. 15:21
24/27 anonim válasza:
Szereted a nagymama méretü testet. Remélem izgat az otthonka is.
25/27 anonim válasza:
Te vagy az, Rokker Zsolti? 🤣🤣🤣
26/27 A kérdező kommentje:
Nem!
2023. jún. 23. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!