Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire vágyunk mi férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vágyunk mi férfiak kifejezetten és kizárólagosan az ún. instapicsákra?

Figyelt kérdés

A blackpill szemlélet achilles inára célozva, vajon a férfiak mennyire válogatnak általánosan?

Én például annyiban vonzódom az ilyenekhez, hogy a karcsú test és az igényesség az alap. Illetve fontos az hogy csinos legyen az illető, de azt vettem észre hogy ebben igen eltérő ízlések vannak, és képes vagyok szépnek látni mások által csúnyának mondott nőket is.

Ezért csinálok szavazást is, hogy esetleg látszódjon hogy mennyire a kikent lájkvadászok az ideál

2022. máj. 29. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Kifejezetten és kizárólag a közösségi oldalak legmenőbb csajaira fáj a fogam
Fontos a külső, de inkább mások az igényeim
Kifejezetten visszataszítanak az ilyen lányok, mert inkább a visszafogott csajokat szeretem
Nekem mindegy teljesen, csak egyel több luk legyen rajta
Nő vagyok, és én is kíváncsi vagyok az eredményre
42 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%

Ez kb olyan filozófiai elgondolás, mint amikor sportautóról álmodozik valaki, de közben tudja, hogy számára elérhetetlen.

Egyrészt, álmodni lehet.

Másrészt, ha ingyen adnák, nem utasítanám vissza.

Harmadrészt, hosszútávon max csak többe kerülne, de cserébe nem tudna annyival többet nyújtani, mint az átlag.

Negyedrészt, másnak is feltűnne, ami megnövelné az "elvesztés" kockázatát... :,D

2022. máj. 29. 18:33
 2/13 anonim ***** válasza:
23%
Itt nem a kikent csajokrol can szo. Tudomanyosan bizonyitott hogy a ferfi milyen vonasokat kedvel. Pl 19es bmi, szimmetrikus arc, nem gorbe kampos stb hanem kicsinpisze orr, feher majdnem hibatlan fogsor, hosszu haj, nagyobb b es c meretu mell,mell csipo arany stb., 20-25 eves eletkor es sajatossagai, normalhoz kozelito bor stb. Minden no aki rendelkezik ezekkel, vonzo lesz, tok mindegy mit visel, sminkel vagy sem.
2022. máj. 29. 18:45
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Namost tegye fel a kezét az a heteroszexuális férfi akinek van ilyen Instagram izéje. Én már a fészbúktól is hányok, utálom mint a szart. Ennél tovább csak akkor mennék, ha fizetnének érte, jó sokat.
2022. máj. 29. 19:47
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
#2 nem, ez mind baromság :) A szimmetriáról meg annyit, hogy már bebizonyították az ellenkezőjét, vagyis a nagyon szimmetrikus arcú embereket taszítóbbnak érzékeli az emberi agy, mint a természetes aszimmetriát.
2022. máj. 29. 21:30
 5/13 VincentLaw ***** válasza:
56%

Nekem sincs, se tiktok, se insta, se ehhez hasonló hülyeségek. Csak face van, habár már néhányszor elgondolkoztam azon, hogy törlöm magam onnan.

Nekem pl az olyan karakterek jönnek be, mint a Nancy Wheeler karaktere. Olyan kis tipikus szürke egér. Az insta lányoktól rosszul vagyok.

[link]

2022. máj. 29. 22:21
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Olyat talalsz vonzónak, ami nincs, nem létezik. Az ugyanis nem maga a nő, hanem a mű plusz dolgok sokasaga, amiből ossze van rakva egy külső felszín. Ezért vagy úgy oda?
2022. máj. 29. 22:29
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem van, kell a bizniszhez :)

37F incel

2022. máj. 30. 00:52
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem nem jól fogalmaztad meg a kérdéseket. Látszik, hogy nem vagy piac- vagy közvélemény-kutató, avagy nincs benne tapasztalatod (vagy szándékosan ilyen sarkosan és túlzóan fogalmaztál). Elég túlzó például ez a megfogalmazás: "Kifejezetten és kizárólag a közösségi oldalak legmenőbb csajaira fáj a fogam". Abban egész biztos lehetsz, hogy akik erre szavaztak, a java részük trollkodásból ikszelte ezt be. Én legalábbis biztosra veszem.

Vagy a következő opció: "Kifejezetten visszataszítóak az ilyen lányok, mert inkább a visszafogott csajokat szeretem" >> Ebben a kérdésben két állítást is megfogalmazol, de alapszabály, hogy egy kérdés csak egy állítást/szempontot tartalmazzon (nem tehetsz fel úgy kérdést például, hogy "Melyik szappan olcsóbb és kézkímélőbb?", mert két szempontot tartalmaz). Egy kérdésre csak egy választ érdemes adni, pláne, ha még két dolog ki is ütheti egymást! Mert attól még, hogy valaki a visszafogott nőket szereti, miért lennének számára "kifejezetten visszataszítóak" az insta csajok? Nem csak, hogy visszataszítóak, de még "kifejezetten visszataszítóak" is? Ennek kicsit olyan "magamból indultam ki" szaga van. Még ha a többség így is lenne vele, akkor is sokan lennének, akik a visszafogott csajokat szeretik, de nem tartják "kifejezetten visszataszítónak" az instás csajokat sem.

Meg amit már említettem, hogy rendkívül sarkosan, túlzóan fogalmaztál.

Sokkal, de sokkal tárgyilagosabban kellett volna megfogalmazni a válaszlehetőségeket.

Szóval szerintem ebből a kérdésből nem fogsz reális képet kapni a kérdésedre.

Ettől függetlenül szavaztam én is, méghozzá a második opciót, amiben magamra találtam :) És nem kioktatásnak szántam a kommentem, csak leírtam, hogy legközelebb figyelj erre, hogy a szavazás pont olyan, mint egy kérdőív: egy kérdésben nem lehet két állítás, mert akkor nem fogod tudni, hogy a válaszadó a kettőből melyikre szavazott igennel.

2022. máj. 30. 00:54
 9/13 anonim ***** válasza:
*Bocsánat, rosszul kezdtem a kommentem: "Nem jól fogalmaztad meg a válaszlehetőségeket". Ezt akartam írni.
2022. máj. 30. 01:07
 10/13 A kérdező kommentje:

8#

Valóban nem vagyok piackutató

De - láttad is - volt opció elég, a 2. válaszlehetőség igenis azt a keresett köztes választ adta, amit te is keresel. Valamiért mégsem az jött ki legnépszerűbbnek.

Persze ebből sosem lesz hivatalos statisztika az biztos:)

2022. máj. 30. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!