Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Találhatok olyan kifejezetten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találhatok olyan kifejezetten kövér hölgyet,aki nem akar lefogyni,elfogadja magát túlsúlyosan?

Figyelt kérdés
Aki olyan férfira vágyik,aki kövéren vonzónak tartja,szépnek látja.

2023. jún. 23. 13:36
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
183 cm,88 kg.Egyik véglet sem.És csúnya sem vagyok......
2023. jún. 23. 14:18
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hány éve keresed már itt a kövér nődet :D

El tudod mondani, mi tetszik bennük? Egy 100 kilós miért nem elég vonzó?

2023. jún. 23. 14:19
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a karfiolos segg, comb tetszik neki. A bepállott szag is vonzza ami a behízott hajlatokból árad még fürdés után is. A patakokban ömlő izzadság is biztosan izgató, ami jól láthatóan szétterjed a ruhákon is, főleg így nyàron. A kínlódás, ahogyan órákig próbálja bekapcsolni a szandál pántját, vagy nem tudja elérni a seggét, hogy szaràs után kitörölje. Ezek valóban tényleg szexuálisan izgatóak tudnak lenni. De a menésük is szexi, ahogyan lomhán, nehézkesen vonszolják magukat a súlyuktól kilapuló strandpapucsokban, amikbe beleszorul a kövér lábfejük. Na meg ahogyan ülésből feltudnak állni(ill. próbálkoznak), az tényleg nagyon faszállító tud ám lenni, főleg amikor vissza esnek, csoda, hogy az ágy, kanapé, szék nem törik szét. Hmmm......Van ízlése a kérdezőnek az biztos.....
2023. jún. 23. 14:43
 14/27 anonim ***** válasza:
Ohh....a hurka vastagságú ujjakat a kelt tésztaszerűen dagadt kézfejet, a szegycsontig érő tripla tokát kihagytam, pedig az is nagyon vonzó lehet.
2023. jún. 23. 14:48
 15/27 A kérdező kommentje:
Igen,ezek így együtt.Kivéve a szag,fontos az ápoltság! Szívesen segítem is az ilyen nőket,amiben szükséges.Azt is tudom,hogy 10000 férfiból 1-nek jön be ez,s az éppen én vagyok.
2023. jún. 23. 14:49
 16/27 anonim ***** válasza:
Max. 10 perc amíg nem lesz szag. A seggét meg ki sem tudja rendesen törölni, mert nem képes addig elérni az útjába toluló háj rétegektől. Én "csak" 88 kiló voltam, de nekem is nehezen ment. És fürdés után 10 perc múlva már éreztem, hogy ugyanolyan szagom van, mint előtte. Főleg nyáron. 56 kilósan ez szerencsére megszűnt.
2023. jún. 23. 14:56
 17/27 A kérdező kommentje:
Ja,kihagytad a kedvencemet,a combra lógó terebélyes pocit,s az alatta lévő hájas p..cit,ami olyan,mintha két hasa lenne.
2023. jún. 23. 14:57
 18/27 anonim ***** válasza:

Tény, hogy jobban izzadnak a telt emberek, de azért nem ennyire rossz a helyzet és más is befolyásolja ezt, nem csak a súly.

2023. jún. 23. 15:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Az már térdig lóg kérdező ekkora súlynál. A combig még a vékonyabb kategória. A has méretű behízott pina meg velejárója. Na ott milyen szag van.... Gázálarccal közelíthető meg, de inkább azzal sem.
2023. jún. 23. 15:03
 20/27 anonim ***** válasza:
31%

Saját tapasztalat. Mióta normál súlyom van, azóta a csatakos izzadás megszűnt nálam.

2023. jún. 23. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!