Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők pénzre hajtanak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők pénzre hajtanak csak nem akarják ezt bevallani?

Figyelt kérdés
Mi más magyarázata lehetne, hogy a soron nettó 210e fizuért dolgozó klárikák szerint is CSAK alap a minimum félmilliós fizu és a saját lakás vagy autó egy 30 alatti pasitól?
2023. jún. 21. 11:47
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
49%

Ki mondja, hogy nem fontos?

Fontos, de mégis úgy tűnik, hogy nincs minden gyárban dolgozó 250 ezret kereső férfi egyedül.

Úgyhogy... Ha valakinek megy, neked nem, akkor a baj kivel van?

2023. jún. 21. 14:05
 22/31 anonim ***** válasza:
30%

21. De ez nem érv, hogy pl. van olyan alacsony, ronda, csóró, kövér férfi, akinek van párja, ezért minden alacsony, ronda csóró, kövér férfinek kell, hogy legyen és ha nem, akkor biztos a személyiségével van baj! Értsd már meg, hogy csak azért mert valakinek szerencséje van, vagy valaki hatalmas handicapek ellenére összehozott valamit, az nem érv az mellett, hogy akkor minden hasonló helyzetű embernek is ugyanúgy sikerülnie kellene ugyanannak a mutatványnak.-

Ezt mondod a világon minden szegény embernek, hogy nézzék meg, vannak szegények, akik gazdaggá váltak és nekik is csak az a bajuk, hogy nem akarják igazán vagy nem dolgoznak meg érte eléggé? Ez az egész egy fals érvelés, amit próbálsz ide beerőszakolni. Vannak dolgok, amik nem egyéni szinten megoldhatóak, hanem egy társadalmi probléma. Tudom manapság ezt istenítik, hogy mindenki tegyen magáért és aki nem sikeres az biztos nem tett eleget (meg rossz a személyisége...), de ez megint csak egy oldala a dolgoknak és ez nem válasz és megoldás a világon mindenre megint csak.

2023. jún. 21. 14:25
 23/31 anonim ***** válasza:
44%

22, senki nem mondott olyat, hogy kell.

Mindössze az alapállítás gyakran az, hogy akinek ninc spénze vagy nem Brad Pitt hasonmás, annak esélye sincs. Ez pedig nem igaz, mert vannak rá ellenpéldák, hogy igenis van esélyük.

Azaz nem lehetetlen. Vagyis lehetséges. Ez meg egyértelmű bizonyíték arra, hogy a nőkhöz nem kizárólag a pénzen vagy a külsőn keresztül lehet eljutni.

2023. jún. 21. 14:34
 24/31 anonim ***** válasza:
30%

Nem lehetetlen csóróból gazdagnak lenni, ahogy nem lehetetlen a ronda férfinek nőt találnia..

De te milyen nagy szerencséről beszélsz? Nem jársz ki a lakásodból? Csak a lábad kell kitenned, hogy lásd az utcán hány ronda férfinek van párja, ti ezt úgy kezelitek, mintha 10000-ből egy ilyen példa lenne.

Pedig a nyakamat rá, hogy a gyárban ahol dolgoznak 50-en, minimum ebből 35-nek van barátnő vagy család.

2023. jún. 21. 14:57
 25/31 anonim ***** válasza:
10%
20. “ Ne általánosíts!!!” Mert miért is? Mert te azt mondtad? Vagy mi az oka? Merthogy biza léteznek általánosságok, az tény.
2023. jún. 21. 21:58
 26/31 Sunshinedoll ***** válasza:
54%

Ezt ti honnan szeditek h gazdag pasit nem lehet szeretni ? :D

Mire vállaljak gyereket? Dolgozzak terhesen is (az ő gyerekével), mert nem tud eltartani abban a 9 hónapban sem, meg még én végezzem a házimunkát terhesen munka mellett, meg főzzek, ő meg annyit sikeres, hogy a családját fenntartsa?

Itt mindenki tradicionális nőt akar magának, aki házias, családcentrikus, gondoskodó, támogató, de senkit nem akar tradicionális férfi lenni és megteremteni a biztonságos anyagi és érzelmi környezetet ahhoz, hogy a nő ilyen lehessen.

2023. jún. 22. 16:52
 27/31 anonim ***** válasza:
28%

26

Gyönyörű! Komment!!!!!

😍

Igy-igy! Ez pontos volt!

2023. jún. 22. 17:44
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

26. Akar a f@szom tradicionális nőt, gyerek meg pláne nem kell.

Ha nincs olyan nő aki komolyan egyenlő akar lenni, és nem egy alárendelt csicska, akinek nincs felelőssége, akkor nem is kell.

F@nak hiányzik egy őnálotlan kolonc, aki csak a pin@ját teszi hozzá a kapcsolathoz, meg azt hogy elvégzi a házimunkát.

Azt én is megteszem férfiként, sőt főzni még szeretek is!

Ő meg tessen szépen oda állni a főnöke elé, tárgyaljon kőkeményen a béréért, annak hisztizzen a nemi egyenlőtlenségekről. Nem nekem mert nem én adom a fizetését.

Amúgy meg honnan a büdös pics@bol veszitek hogy mindenki tradicionálisat akar? Csak nem általánosítotok? És még tapsoltok is hozzá! Gratulálok! Holnap meg majd sírjatok hogy a másiknak nem szabad.

🤦

Álszent banda.

Slussz poén hogy olyan sír, aki az első pasinak odadobja magát aki képes eltartani őt meg a gyerekét.

Aztán meg előadja hogy nem a pénz számit.

2023. jún. 22. 18:06
 29/31 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Az a tradícionális családmodell ideális esetben nem alá-felé rendelt viszonyból áll, hanem abból, hogy felismerjük azt, hogy bár a férfi és a nő egyenjogú felek, nem egyformák(nem egyenlőek), és emiatt másmilyen módon járulnak hozzá a csald biztonságához. De még ha az egyenlőségről is beszélünk, mégis honnan vesszük azt, hogy a férfi életmód az etalon, amihez a nőknek kell alkalmazkodniuk?

Őszintén nem értem, miért vagy ennyire érzelmes és ideges meg miért veszed ekkora személyeskedésnek, a férfiak nagy része csak addig feminista meg egyenlőségpárti, amíg azt kell hangoztatniuk, hogy a nők nyugodtan krválkodhatnak meg kereshetnek pénzt, aztán ezzel ki is fújt.

A mai világban egy heteroszexuális kapcsolat soha a büdös életben nem lesz 50-50. Nem fogod kinöveszteni a gyerek végtagjainak 50%-át, statisztikaiadatok alapján a férfi soha nem fogja MUNKA MELLETT elvégezni a házimunka 50%-át stb. stb.

Szóval én tényleg nem tudom, mit triggereltem itt a kommentemmel, az hogy minősíthetetlen stílusban beszélsz meg írsz és hogy zerinted egy tradícionális családmodellben működő nőben az egyetlen érték a p-nája, és ennyire nem tudod kezelni az indulataidat egy szerintem elég ciki, de hát ez legyen a te problémád :D

Egy évnyi házimunka egyéves költségre lebontva olyan 300 00 dollár (takarítás, főzés, gyerekfelügyelet). Amit mind ki kéne perkálnod, ha se te, se a feleséged nem csinálná meg. Na te lehet, hogy olyan f-szagyerek vagy, hogy megcsinálod, de a legtöbb férfi nem csinálja meg. Éppen ezért a mai férfiak mellett a házasság az egy nulla fizetéssel járó munkaszerződés a nőknek. Ezért sztem elvárható, hogy legalább pénzetek legyen :D

Most komolyan azon hisztiztek, hogy nem elég szépnek meg viccesnek lenni ahhoz, hogy egy n biztonságban érezze magát és belemenjen egy kapcsolatba?

Mutassál már nekem egy olyan világot, ahol nem pénzből él meg az ember :D

2023. jún. 22. 18:49
 30/31 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

És akkor még nem is említettem, hogy mondjuk ha egy nő szül, akkor ő munkatapasztalattól, ezáltal előrelépési lehetőségtől, fizetésemeléstől, pénztől esik el. Most komolyan ezt el kell magyarázni valakinek?

És még ha nem is akar valaki gyereket (pl. én sem szeretnék), most akkor is komolyan olyan pasira izguljunk fel, aki a mi pénzünk nélkül egy albérletet se tud fenntartani?

És amit elfelejtetek az az, hogy a legtöbb nő nem azt várja el, hogy ti az egész életünket fizessétek, a legtöbben meg tudjuk magunknak engedni a saját életstílusunkat, de mikor egy sz-r kávét meg vacsorát nem bírtok kifizetni merő lovagiasságból, akkor most kell csodálkozni azon, hogy nem akarunk veletek semmit? Mert persze, megkereshetem én a saját pénzem, de attól a lovagiasság ugyanúgy létezik továbbra is :D

Meg lehet így dobálózni, hogy az ilyen nő goddigger, a pasija, aki ezt dalolva és önként támogatja meg egy papucs, de végső soron a gold digger is meg a papucs is boldogabb mint te, aki most itt hisztizik, mert kapott egy olyan választ, hogy nemelég viccesnek meg jófejnek lenni ahhoz, hogy komoly párkapcsolatod legyen :D

2023. jún. 22. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!