Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyanok intenek türelemr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyanok intenek türelemre, és törnek pálcát a fejem felett, akik boldog párkapcsolatba vannak?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom, nem akar összejönni. Még tinédzser éveimben sem voltam kapós, még arra se akartak használni a fiúk, amikor a hormonok az egekbe voltak.

4 barátnőm van, akiknek már van párkapcsolata, 16-17-18 éves koruk óta élnek nemi életet.

Én is vagyok már szexre, párkapcsolatra. Mivel az utóbbi nem akar összejönni, így ráírtam egy fiúra, akivel kavartam (ő volt az első szerelmem), hogy vegye el a szüzességem és megtette. Aztán ez kitudódott, mert elmondta mindenkinek, aztán a barátnőimből 3 nekem esett, hogy ennyire ki voltam éhezve a f-ra, meg hogy elvettem a lehetőséget az első szerelmi párkapcsolatomtól és hogy rosszul döntöttem, hulyeséget csináltam ezzel.

Mondják ők, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy sokan bepróbálkoznak náluk.

2023. jún. 20. 19:52
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Jaaa, és én is már feladtam.

Ha holnap egy csettintésre elveszíteném a szüzességemet sem biztos, hogy ezt a kb. 6-7-8 éves lemaradást valaha be tudnám hozni.

Néha elgondolkodom azon, hogy el kéne menni egy prostihoz, legalább hogy kipróbáljam milyen, de viszolygok a gondolatától is, ezt még meg kell beszélnem magammal.

Egy biztos, annyit megígértem magamnak, hogy 25 éves koromig mindenképpen elvesztem valahogy, aztán utána le is út, fel is út... alapvetően megvagyok otthon, mégis úgy érzem, hogy fontos tapasztalatokból, élményekből maradok ki...

Tudom, ez most elég rinyálós hangvételű lett, de nagyon együtt tudok érezni a kérdezővel (meg mindenki mással, aki hasonló helyzetben van).

2023. jún. 23. 10:21
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
#31: ez pontosan az a téma, amit csak azok értenek meg, akik érintettek benne. Aki meg nem, az általában lenéző, sértő módon nyilatkozik.
2023. jún. 23. 11:55
 33/35 anonim ***** válasza:
43%
De ha vannak érintettem mind férfi oldalon, mint a 31-es válaszoló, meg női oldalon, mint a kérdező, akkor mi gátolja meg őket hogy pl. egymással legyenek?
2023. jún. 23. 12:07
 34/35 anonim ***** válasza:
91%

Nem találkozunk egymással, vagy nem egymást keressük.

Tavaly egy kiszemeltemről (alakulóban lévő kapcsolat volt) a "szakítás" után kiderült, hogy még szűz volt 24 évesen.

A fejemet vertem a falba, pont vele voltam túl rámenős...

(A kérdezővel meg szívesen beszélgetnék, de elég hülyén venné ki magát, ha ráírnék, hogy hahó, szűz pasi vagyok, szívesen dumálnék veled lol.)

#30, 31

2023. jún. 23. 13:25
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
33, rengeteg dolog lehet. Távolság, inkompatibilis személyiségek, nem működő kémia, vonzalom hiánya, eltérő célok stb. Az kevés, hogy mindketten "reménytelen esetek", és ilyen szempontból jól megértik egymást. Ez annyira elég, mint ami itt történik; beszélgetésre a témáról, ventilálásra.
2023. jún. 23. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!