Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért megy nehezen az ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért megy nehezen az ismerkedés, mert túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék ismerkedni lányokkal de nagyon nehezen megy. Elég nagy önbizalom hiányom is van aki egy kicsit is tetszik nekem egyszerűen nem merek még hozzá sem szólni, mert félek a vissza utasitástól. Valamiért úgy gondolom hogy miért is kötne felém valaki, amikor van tőlem szebb, okosabb és gazdagabb is.Én 195 cm vagyok, ehhez társul 130 kg és 27 éves férfi vagyok.

Átlagos keresettel rendelkezek.

2023. jún. 18. 18:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
71%
Igen
2023. jún. 18. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Regisztrálj társkeresőre
2023. jún. 18. 18:27
 3/14 anonim ***** válasza:

Soknak tűnik, 180/85 vagyok és ez is marha soknak tűnik nekem.

Járj el edzeni, az elején szar lesz meg szokatlan.

Mi is most kezdtük, majd belerázódunk :D

Valamint a biciklit javaslom még, marha jó stresszoldó :)

2023. jún. 18. 19:04
 4/14 anonim ***** válasza:
53%
Azért a 195 centihez a 130 nem annyira vészes mintha mondjuk egy 170 centis srácról lenne szó. Simán leadhatod azt a felesleget ha odafigyelsz arra mit eszel, még sportolni se feltétlen kell csak olyan kajákat egyél amiben sok a protein de kevés a kalória. Egyébként én is túlsúlyos vagyok, meglehetősen alacsony is és van egy remek kapcsolatom már egy éve szóval csak kitartás
2023. jún. 18. 19:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Pedig ilyen magasággal, ha sportos lennél sok csaj már attól elovadna.
2023. jún. 18. 19:42
 6/14 A kérdező kommentje:

Sportolok is, szoktam heti 4x járni edzoterembe is, tehát van egy kis izmom is de van egy kis pocak is sajnos.

Az évesre is próbálom oda figyelni.

145 is voltam innen sikerült lemenni 130-ra,de valahogy megalltam ezen a szinten.

2023. jún. 18. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Akkor csináld edzővel. Ez még mindig marha sok.
2023. jún. 18. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez rengeteg, hiába vagy magas, sajnos. Nem hiszem el, hogy csak egy kis pocak..kb 95 kilò már megfelelne...Szerintem edzővel nyomasd, sokkaal sokkal több önbizalmad lesz, ha lefogysz!
2023. jún. 18. 21:19
 9/14 anonim ***** válasza:

6. Saját testsúllyal való edzés.

Én is orrba-szájba jártam terembe edzeni. Se pihenés, semmi. Nem volt megoldás.

Ha a saját súlyoddal edzel, nagyobb eredményt tudsz elérni. :)

Én ugyan nő vagyok, 162/76-75 jelenleg, cél a 65-60.

2 naponta edzek másfél órát és lassan, de biztosan megy le a súlyom. :)

2023. jún. 18. 21:21
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Fogyj le.
2023. jún. 18. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!