Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyetlen megoldás ha kigyúrom magamat?

Figyelt kérdés

Próbáltam én már mindent, és próbálkoztam már mindenkinél kortól és súlytól függetlenül. Nem mondom hogy egyáltalán senki, de nagyon kevés a visszajelzés, gyakorlatilag a nullát közelíti.

Voltam olyan élethelyzetben, hogy a pénz sem számított. Próbálkoztam egyedül és társaságban is. Online és offline is.

Még egyetemista koromban kapósabb voltam, de most már arcra nem vagyok annyira helyes és a fő baj, hogy 175 cm-hez 65 kg vagyok.

Eddig nem foglalkoztam vele, mert egészségi állapotom jó (lekopogom). És nem akarok extra kalóriák felvenni, hiszen minek ha nem kívánja a szervezet? Mégis a szexuális élet hiánya és az ebből fakadó stressz azt okozza, hogy valamit tennem kell. És nem kifejezetten az edzés a lényeg, hanem a tömegnövelés.

Mert jelenleg fizikai munkát végzek, hobbiszinten focizok (amatőr csapat), futok, néha fekvőtámaszozok. Az összes laborétékem is jó, viszont akármennyit zabálok nem tudok hízni. Olyan gyors az anyagcserém, hogy hihetetlen.

Szóval úgy látom a nők mintha gyereket látnának bennem, ami még suliban, egyetemen nem volt gáz. Most mégis úgy érzem elment mellettem az élet.

Nem kergetem magam illúziókba, ha mi férfiak is látunk egy szép feneket vagy nagy mellet. Akkor mit sem számít a belső. Főleg tegyük fel olyan helyen hogy disco vagy tinder.

31 F

2023. jún. 19. 18:20
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
#29: Teso, nincs sok kulonbseg a ketto kozott
2023. jún. 22. 07:25
 32/34 anonim ***** válasza:

Háát.. szerintem meg de.

Ezért próbáltam tisztázni, nekem mit jelent a deszka. Attól, hogy kis- vagy közepes mellű valaki, számomra még nem deszka. Azt meg egy szóval se mondta a kérdező, hogy a kövérek jönnek be neki, így nagyon más a szitu.

2023. jún. 22. 12:56
 33/34 anonim ***** válasza:

De 31es, esztétikailag jelentős a különbség ami a linkelt nőket különbözteti meg, akkor is ha ez testtömegben, izomtomegben kis eltérésként jelenik meg. Nagyon kis dolgoknak is jelentősége lehet.

Nyilván az más ha valakinek annyi számít hogy legyen "nagy csöcs" meg "nagy segg" (hallottam ilyen sokszor nincs is ezzel gond mindenkinek más az ízlése) akkor neki nagyon sokmindenki deszka lesz. Cserébe lazán rá lesz pörögve olyan nőkre akiket mondjuk más akár tulsulyosnak tart. A kérdező előrebocsáthatta volna az ízlését az igaz.

2023. jún. 22. 15:36
 34/34 A kérdező kommentje:

Nekem az első nő sem tetszik.

33-as jól leírta: Cserébe lazán rá lesz pörögve olyan nőkre akiket mondjuk más akár tulsulyosnak tart. A kérdező előrebocsáthatta volna az ízlését az igaz.

Engem pl. nem zavar ha csúnya a nő vagy kövérebb ha ugyanakkor formás is.

Én erre a piros ruhás csajra nem tudnék fel sem izgulni, kivéve ha mondjuk tegyük fel egy "állat" a szexben.

Szóval akkor igen, hasonlót a hasonlóval elv...

2023. jún. 22. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!