Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetlen megoldás ha kigyúrom magamat?
Próbáltam én már mindent, és próbálkoztam már mindenkinél kortól és súlytól függetlenül. Nem mondom hogy egyáltalán senki, de nagyon kevés a visszajelzés, gyakorlatilag a nullát közelíti.
Voltam olyan élethelyzetben, hogy a pénz sem számított. Próbálkoztam egyedül és társaságban is. Online és offline is.
Még egyetemista koromban kapósabb voltam, de most már arcra nem vagyok annyira helyes és a fő baj, hogy 175 cm-hez 65 kg vagyok.
Eddig nem foglalkoztam vele, mert egészségi állapotom jó (lekopogom). És nem akarok extra kalóriák felvenni, hiszen minek ha nem kívánja a szervezet? Mégis a szexuális élet hiánya és az ebből fakadó stressz azt okozza, hogy valamit tennem kell. És nem kifejezetten az edzés a lényeg, hanem a tömegnövelés.
Mert jelenleg fizikai munkát végzek, hobbiszinten focizok (amatőr csapat), futok, néha fekvőtámaszozok. Az összes laborétékem is jó, viszont akármennyit zabálok nem tudok hízni. Olyan gyors az anyagcserém, hogy hihetetlen.
Szóval úgy látom a nők mintha gyereket látnának bennem, ami még suliban, egyetemen nem volt gáz. Most mégis úgy érzem elment mellettem az élet.
Nem kergetem magam illúziókba, ha mi férfiak is látunk egy szép feneket vagy nagy mellet. Akkor mit sem számít a belső. Főleg tegyük fel olyan helyen hogy disco vagy tinder.
31 F
haverom ki van gyúrva, de semmi értelmeset nem tud mondani nők társaságában (meg amúgy is eléggé be van szűkülve az érdeklődési köre, kábé sport sporttal és kész)
a legtöbb férfitársad nincs kigyúrva, mégis van nője
szóval nem, ez sem megoldás.
Értem ezt, de el sem jutok oda hogy beszéljek bárkivel bármit.
Ezt a mondatomat sokan nem értik.
Tehát tinderen minden nap 50-et jobbra húzok, minden egyes nap. És nincs egy darab párom sem. Szórakozóhelyen köszönök valakinek és 1-2 szót mondok, már lelép.
Meg amúgy is jó az érdeklődési köröm.
Nem a kigyúrtságról van szó. Hanem hogy extrém vékony vagyok. Mint a gyűrűk urában Gollum. Tehát még a minimumot sem ütöm meg. Nem tudom ezen mit kell ennyire magyarázni...
Napi 50et jobbra húzol?
Te aztán igényes vagy....
Az a gond, hogy az elméletedre rácáfol az, hogy van egy halom hasonló magasságú és súlyú férfi akik sikeresek a nőknél.
Szóval lehet nem a súlyoddal kéne foglalkozni..
"még a minimumot sem ütöm meg"
Mihez képest?
Ne akarj hízni, és ne csak magaddal foglalkozz, nézz körül, és indulj, nincs mitől félni, szólíts meg embereket és nőket is, ne másoktól várd a kezdeményezést.
Tudod, zsák a foltját. Aki keres, az talál.
De lehet nekik van egy olyan hobbi vagy közös érdeklődési kör, vagy közös társaság, vagy már a sulis évek alatt ismerkedtek össze.
Viszont akiben nincsen semmi "extra" az mit csináljon?
Bár én eddig is mindig azt mondtam, hogy az gyúrja ki magát aki nem ért semmihez. Ez igaz is, de nincs semmi nők számára vonzó érdeklődési köröm.
áhh hagyjuk
én nagyon introvertált vagyok, nem fogok megszólítani idegent
voltak barátnőim, de mindegyiknél a csaj szedett fel
ez ritka és egy ideje nem volt ilyen, és mint írtam régen nem volt szükség a kezdményezésre így nem is tudom hogy kell
Esztétikus testhez nem feltétlen kell nagy tömeg. Pl az trap előadó Ibbigangbol Szecsei Valter látszik hogy edz,pedig 180 centi felett van és ahhoz kb 75 kiló.
Ld. pl ebben az interjúban fekete pólóban: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!