Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyetlen megoldás ha kigyúrom magamat?
Próbáltam én már mindent, és próbálkoztam már mindenkinél kortól és súlytól függetlenül. Nem mondom hogy egyáltalán senki, de nagyon kevés a visszajelzés, gyakorlatilag a nullát közelíti.
Voltam olyan élethelyzetben, hogy a pénz sem számított. Próbálkoztam egyedül és társaságban is. Online és offline is.
Még egyetemista koromban kapósabb voltam, de most már arcra nem vagyok annyira helyes és a fő baj, hogy 175 cm-hez 65 kg vagyok.
Eddig nem foglalkoztam vele, mert egészségi állapotom jó (lekopogom). És nem akarok extra kalóriák felvenni, hiszen minek ha nem kívánja a szervezet? Mégis a szexuális élet hiánya és az ebből fakadó stressz azt okozza, hogy valamit tennem kell. És nem kifejezetten az edzés a lényeg, hanem a tömegnövelés.
Mert jelenleg fizikai munkát végzek, hobbiszinten focizok (amatőr csapat), futok, néha fekvőtámaszozok. Az összes laborétékem is jó, viszont akármennyit zabálok nem tudok hízni. Olyan gyors az anyagcserém, hogy hihetetlen.
Szóval úgy látom a nők mintha gyereket látnának bennem, ami még suliban, egyetemen nem volt gáz. Most mégis úgy érzem elment mellettem az élet.
Nem kergetem magam illúziókba, ha mi férfiak is látunk egy szép feneket vagy nagy mellet. Akkor mit sem számít a belső. Főleg tegyük fel olyan helyen hogy disco vagy tinder.
31 F
Izmos vagyok én is, szoktam húzódzkodni is (ami ugye street workoutban is van). De nem mindegy hogy szálkásan izmos, hanem aputest.
Mert mondok néhány példát a covid oltásnál aki beadta, vagy amikor masszőrnél voltam Ők azt mondták nagyon izmos vagyok.
De télen amikor kabátban voltam akkor meg mondták emberek, hogy mennyire le vagyok fogyva. Tehát rajtam nem látszik, = nincs izomtömeg. Gyakorlatilag 0 a testzsírszázalékom, mint írtam focizok. És fiatalon még magasabb szinten űztem. Persze bizonyos szempontból ez tök jó.
De amúgy meg úgy nézek ki mint egy gyerek, főleg felsőtestre.
Igaz ezt nem írtam, hogy a vádlim bitang nagy, de ki nézi azt? "Nem látszódik a BMW-ből"
#22: Egyetertek teso, az a lenyeg, hogy lehessen villogni azzal a kockassal.
Felig off: En meg 185/85-el nezek ki jol, X alkattal, amit megneznek az utcan rendszeresen. Szeles vallak, szeles es vastag hat, nagy mellek, nagy comb, optikailag vekony derek.
Van ertelme a tomegnovelesnek is.
22esnek megspórolom az idejét említek is párat.
Eryc Ortiz, Small Spartan,
Itthon Molnár Barna, Mihádák Marci, Gurgel Gyula, Szarka Ákos, Magda Tamás, Bittman Tomi, Gödrösi Ádám
Kérdező, testalkat alapján nagyon hasonló cipőben járunk! Én is leírtam már ide többször az aggodalmamat, hogy 178 centi mellé csak 64 kiló vagyok (tehát még nálad is vékonyabb), és hiába eszek akármennyit, úgyis max. fenékre fog menni a súly, ha egyáltalán felmegy, nem pedig tovább fogyok. Ugyanis én 12 éve még 74 kiló voltam, most 64... Ugyanez a helyzet nálam is, mint nálad: én is szálkásan izmos vagyok, sportos a testalkatom (bár inkább ruhában, ruha nélkül vékonynak tűnök én is). Éveken át hallgattam én is mindenkitől, hogy "Úristen, de lefogytál!" Azóta persze próbálok minél több táplálékot bevinni, és többet sportolni, bár nagyobb darab sehogy se leszek.
Ennek ellenére egyet kell értenem azokkal a válaszolókkal, akik azt mondják, hogy vélhetően nem itt lesz a probléma gyökere. Írtad, hogy nincsenek matcheid Tinderen, nos itt már eltérés mutatkozott köztünk, nálam olyan naponta-kétnaponta jött egy match annak idején, amikor toltam, míg végül párra nem leltem egy abszolút hasonló alkatú lány személyében: egy 170 centis, 52 kilós, hízni szintén nem tudó, sokkal inkább fogyásra hajlamos lány személyében (nem rég fogyott is 2 kilót, én meg felet). Sok elutasítást kaptam én is az elmúlt években, de sosem a vékonyságom miatt, viszont engem helyesnek/jóképűnek mondanak, ez valamennyire kompenzálja a vékonyságom. De amit írtál, hogy szálkásan izmos vagy, meg hogy meg is dicsértek, hogy mennyire izmos vagy, ez a probléma, mármint hogy itt lenne a gyökere, innentől értelmét veszti szerintem. Máshol kell keresni a probléma forrását.
Nálam egyébként szépen működött a hasonló a hasonlóval elv (testalkatra értve), láss csudát, az exeim és egyéb partnereim bő többsége hasonló alkatú volt (sportos + hízásra szinte képtelen/fogyásra hajlamos). Előbb vagy utóbb be fogsz vonzani te is egy hasonló alkatú nőt, de ha társkeresőn nincsenek találataid, az a lehetőség onnantól sajnos nagy eséllyel ki van lőve, élőben kell tovább próbálkoznod, csak találd meg előbb a probléma valódi forrását.
Pont ez a baj, hányszor hallottam ezt...
De én nem hasonló alkatút akarok hanem aki tetszik.
Nem gyereket akarok magamnak, egy deszka csajra nem tudnék izgulni.
Lehet a lányok is így vannak velem.
A kövér nők tetszenek.
Az én barátnőm minden, csak nem deszka. Arányos testalkatú. Pont ilyen, csak kicsit szélesebb a csípője:
Exeim se voltak deszkák. A vékonyság nem egyenlő a deszkasággal. De ha a kövér nők tetszenek, na az más akkor. Miért nem ezzel kezdted? Ez teljesen új infó számunkra, így egész más megvilágításba kerül a problémád. Így akkor már érthető a dolog, mert nagy átlagban a hasonló a hasonlót szokta vonzani. De az továbbra is felvet némi aggályt, ha Tinderen nem voltak matcheid (feltéve, ha ezt szó szerint értetted, és nem csak a neked tetsző nőkre).
*legalábbis én a deszkát kb. ilyen nőre értem (elöl deszka, hátul léc típus):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!