Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egy jószándékú szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy jószándékú szerencsétlen élete ezen bukik?

Figyelt kérdés

Ha van valaki aki tényleg egy rendes férfi. Ne menjünk bele a részletekbe! A lényeg: kövér és nem tud lefogyni

És ez az egyetlen hiba miatt örökre magányos lesz? Egy egész életet éljen le egyedül ez miatt?

Még a nőknek is könyebb! A duci nők is simán találnak partnert. De ferfiak esetében (pénz nélkül) lehetetlen dolog.

2023. jún. 19. 06:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egy kövér férfit ismerek, akinek van párja. Ate problémád valószínűleg összetett, mint az oldal társkeresési problémákkal küzdő embereinek általában. Olyan nincs, kivéve, ha nagyon extrém a túlsúly, vagy más negatívum, hogy valaki egy dolog miatt legyen egyedül. Az alapján amit írtál, már ott van az önbizalomhiány, nem tudjuk mennyire adsz magadra, hogyan kommunikálsz, hogy, milyen sikeresen teremtesz kapcsolatot másokkal, milyen körülmények közt élsz, kik között keresgélsz és a sor folytatódhatna a végtelenségig.

Mert, egy, a szüleivel élő 30 éves gamer, aki alig szól másokhoz és esetlen a külvilágban, így inkább ki se mozdul és a munkahelyén is csak ha muszáj teremt kapcsolatot, sokkal rosszabb helyzetben van, mint egy hasonlo alkatú pasi, aki társasági lény, saját ingatlannal rendelkezik és könnyen kezd beszélgetésbe bárkivel.

És itt csak az anyagi helyzet, illetve az önállóság megléte/nem léte, az emberek között töltött idő és a szociális képesség, szociális háló a különbség. Nem mentem bele az öltözködési, tisztálkodási szokásokba, a haj és arcszőr kérdéskörbe, a munka típusába stb.

Nagyon nagy butaság azt mondani, hogy ... az egyetlen oka annak, hogy sikertelen vagyok. A pontokra bármi behelyettesíthető.

Mert nem egy tényezőn áll, vagy bukik.

2023. jún. 19. 08:48
 12/16 A kérdező kommentje:

- egyedül élek

- több 100 emberre beszelek naponta a munka jellege kapcsán

- 182 cm / 136 kg vagyok

2023. jún. 19. 08:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A sales elsőszámú szabálya az, hogy a megfelelő közönségnek bármit el lehet adni. Ebből az következik, hogy egy kövér pasasis találhat barátnőt.

Kevesebb esélyed lesz a többség által kikiáltott “jó nő” kategória körében, azaz ne az instamodell, fitneszbajnok nőket keresse az illető. Abban az esetben ha azt szeretné, akkor 1) legyen olyan amivel ellensúlyozni tudja a hátrányát, pl erős, férfias megnyerő kisugárzása. 2) Sokszor ez se lesz elég, mert lesznek olyan nők, akiknél kizáró ok a kövérség. Ezért legyen már annyi kitartás benne, hogy igenis hajlandó legyen lefogyni, főleg ha annyira fontosnak tartja, hogy azt hiszi, hogy csak e miatt nem kell a nőknek.

Tudod egy jó cég meghallgatja az ügyfelei kéréseit, s vagy úgy fejleszti a termékét, hogy továbbra is vegyék, vagy olyan vevőket keres, akik eleve azt a terméket keresni.

Összegezve, lehet találni, csak vagy fejleszd magad, hogy megfelelj a kiszemelt igényeinek, vagy a te igényeidet alakítsd úgy, hogy beleférjen az, akinek úgy tetszel ahogy vagy.

2023. jún. 19. 08:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki le tud fogyni, csak akarni kell nekem is sikerült 3 év értelmetlen szenvedés után megtalálnom a "magam útját" így adtam le 30 kg-t... neked is menni fog!
2023. jún. 19. 09:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez az erősen túlsúlyos kategória, kb 50 kiló felesleg van rajtad.

Ez azért nem az a kategória, aki nem tud lefogyni.

Illetve egyáltalán nem mindegy, hogy egy férfin (IS) mennyi a zsír és az izom aránya. Aki nehezen fogy, az általában könnyen szed fel izmokat is. Nőként ez egyáltalán nem szerencsés. De egy túlsúlyos férfi esetében nagyon is előnyös! Egy mackós, izmos karú, erős combú, vállban széles, de pocakos testalkat még mindig több nőnek vonzó, mint a Gru. Vagyis pipaszár láb és kar, meg pókhas. Ennél a rengő combok, C kosaras mellek, meg a nőies csípő még rosszabb. Viszont ez az az alkat, aki csak azért kövér, mert lusta és sokat eszik, tehát ő tud a leglátványosabb eredményt elérni egy kis életmódváltással.

Az számomra érthetetlen, hogy valaki azt állítja, hogy a kövérsége az egyetlen ok, amiért nincs barátnője, ennyire zavarja, hogy azt hiszi, mindenki bántani akarja a súlya miatt, és ennek ellenére sem tesz meg mindent, hogy fogyjon legalább egy kicsit.

(Én tudod hogy fogytam le? Hormonok miatt, lombikbébi program alatt szedtem fel 30 kilót. Mindig az volt a cél, hogy fogyjak 3 kilót. Kinéztem egy diétát, addig csináltam, amíg lement a 3 kg. Aztán befizettem egy edzésre, pl kickbox-aerobik, addig mentem, amíg lement a 3 kg. Utána jött másféle diéta, aztán úszás. A kocogást ekkora felesleggel nem is tartottam jó ötlenek, meg őszintén szólva utálom. De rengeteg más van. Volt, ami tetszett, volt, ami nem. De pár hétig ki lehet bírni. Váltogattam a mozgást és a fogyókúrákat. Volt, hogy 1 hét alatt lement a 3 kg, volt, hogy 3 hónap alatt. Egy éven belül elértem a célom. Még mindig van rajtam plusz, tehát folytatom a mozgást és számolom a kalóriákat, lassan haladok, de ráérek. Viszont ezerszer jobb az alakom, mint régen ugyanezzel a súllyal! Pedig ugyanaz most a ruhaméretem is.)

2023. jún. 19. 09:51
 16/16 A kérdező kommentje:

Okosmérleg szerint ez a helyzetem.

BMI 42,6

Testzsír 41,6

Víz 41,4

Fehérje 13,7 %

Alapanyagcsere 2491 kcal

Zsigeri Zsír 18

Izom 76,38 kg

Csontömeg 4,11 kg

2023. jún. 19. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!