Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogy bírjátok a társkeresést?
Figyelt kérdés
Férfiként anonim csevegőoldalon szoktam beszélgetni, de valamiért sok bi-homo férfi is ezt használja partner keresési célra. Sokszor köszönés nélkül dickpic-et, vagy magukról készült képet küldenek. Az ilyeneknek azonnal visszaküldök egy holttestről készült képet. Nőként Tinderen is ezt tapasztaljátok?2023. jún. 18. 14:55
1/12 anonim válasza:
Én azt tapasztalom hogy szinte mindegyik selejt
2/12 anonim válasza:
Tinderen nincs képküldés, valószínűleg pont ezért.
3/12 anonim válasza:
Nem akkora tragédia, mint amilyennek beállítod. Ők is csak emberek. Gyökerek és irritálóak, de bármikor letilthatod őket.
Nem vagyok már 12 éves, hogy traumatizáljon egy faszkép. Még rajzolok is rá arcot és vissza is küldöm.
4/12 anonim válasza:
Nem a faxkép a zavaró. Hanem a tisztelet hiánya hogy mer olyan kukit küldeni ami nincs egy átlagos 17-18 cm? Minek nézz az olyan debil hogy beérem majd egy kisgyerek fasszal? 🤣
5/12 anonim válasza:
Wow... Az #1-es válaszoló nyíltan egy férfigyűlölő. Miért van az, hogy az oldalon ezt elnézitek, de a fordított eseten kiakadtok?
6/12 anonim válasza:
A férfi felhozatal egy szeméttelep. Nem is érdemes benne turkálni.
7/12 anonim válasza:
#6: Miert, a noi felhozatal milyen?
9/12 anonim válasza:
Oke, 2 ferfigyulolo hozzaszolo utan valaki leirna, hogy miert gondoljatok, hogy a noi oldal barmiben is jobb?
10/12 anonim válasza:
Nőből azért nem 0,2 százalék a normális, hanem kb. 50 százalék (arra meg már le is csaptak, kapcsolatban van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!