Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő próbálkozás után érdemes a szerelem, kémia helyett társat keresni?
Nem igazán vesznek észre engem. Próbáltam nemcsak a személyiségemmel, hanem az öltözködésemmel is felhívni a figyelmet, de nem ment mert nem éreztem jól magam az új ruháimban, amikben meg most járok, az nagyrészt nem tetszik senkinek, plusz alapból zárkózottabb vagyok, már kezdem is feladni a párkeresést.
Barátnőm párjának van egy haverja, akinek megtetszettem, de nekem nagyon nem tetszik a srác. Elég béna, kis nyomi kinézete van és elég idegesítő volt, ahogy engem nézett, és van egy olyan felvett személyisége, hogy "Én vagyok egy jó pasi haverja", és a barátnőm párját majmolja állandóan, próbál lazának tűnni, de nagyon nem sikerül neki. De nem tudom, hogy elutasíthatom-e a közeledését, lenne-e rá jogom, mivel ő az első, akinek tetszek nyíltan. De nekem nagyon nem tetszik.
10.
Nehéz elképzelni.
Odamész a sráchoz
"Szia, szeretnék randizni veled"
(semmi válasz)
"Iszunk egy kávét?"
(semmi válasz)
"Ismerkedni szeretnék veled"
(semmi válasz)
"Nézd csak, lejöttek a ruháim!"
(semmi válasz)
"Ott a Batmobil!"
(semmi válasz)
Nah várj, kezdjük akkor onnan, hogy szerinted mi az oka annak, hogy élőben levegőnek néznek az emberek (az öltözködésen kívül) ?
És miért érzed cikinek az online ismerkedést?
Ez jó kérdés.
Nem tudom, ez még nekem is kezdetleges. Igyekszek nem tapadós, nyomulós lenni. Elkezdek velük beszélgetni, annak sokszor nincs jelentősége. Én követem be őket, én jelölöm őket ismerősnek, ritka amikor elkérik a facebookom vagy az instám. És én írok rájuk, én kezdeményezem a találkozást.
Azért ciki, mert ismeretlenekre ráírni ismerkedés céljából az. Nem halad tovább a beszélgetés, egy ponton elakad és utána meg csak én írok, csak én kezdemenyezek beszélgetést, és nem lesz belőle semmi se.
Egy kérdés: hogy megy a kommunikáció a "kiszemelteddel"? A leírásod alapján nem túl zökkenőmentes ott sem a dolog.
Szerintem szimplán rossz emberekkel kezdeményezel beszélgetést. Egy jó beszélgetőpartnerrel nem hal el a beszélgetés, hasonlóan érdeklődő, mint te. Témából pedig akad bőven, főleg mikor még nem ismeritek egymást, egyszerűen nem jönnek elő a fent említett problémák. Igazából csak egyszer kell elkezdened az ismeretlenekre írást, aztán rövid idő alatt megszokottá válik.
Arra várhatok, hogy más kezdeményezzen. Ezen már rég túl vagyok, tudom, hogy nekem kell cselekedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!