Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként mennyi esélyem van normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedülálló fiatal anyuka vagyok. Igazából anyagilag, lelkileg stabil életem van. Pici még a kisfiam. Külsőmmel szerintem nincsen gond, legalábbis ugyanúgy nézek ki ahogy szülés előtt, és akkor minden ujjamra akadt pasi (ez nem nagyképűség, csak van önbizalmam, persze vannak nálam sokkal szebb nők). Szerintetek van esélyem normális, komoly kapcsolatot találni vagy már nagyon gyenge esélyekkel indulok így hogy van egy pici gyerekem? Nem pótapát keresek, hanem társat, ettől függetlenül fontos hogy valaki ne azért akarjon engem mert jólvan jobb lesz ez is mint a semmi.
2023. jún. 16. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én szívesen összejönnék egy ilyen nővel, de valószínűleg a nő nem velem.

22f

2023. jún. 16. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez függ az életkorodtól is.
2023. jún. 16. 23:38
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem volt ez már egyszer? Nagyon ismerős ez a "minden ujjamra"...
2023. jún. 17. 08:38
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
22f te meg mi a f.t akarsz?!
2023. jún. 17. 20:48
 15/18 anonim ***** válasza:
27%
Ez a "Nem pótapát keresek" a nőknél ugyanakkora ordító f4szság mint a férfiaknál a "nem szexre megyek",üdvözöllek az új femcel életedben.
2023. jún. 18. 12:48
 16/18 anonim ***** válasza:
91%

15ös, akinek gyereke van és kapcsolatot akar, igenis fontos neki az IS, hogy normális legyen képes a pasi akár gyerekekhez is állni, felelősséget vállalni, legyen megbízható, stabil, türelmes, legyen jó kapcsolatteremtő képessége, legyen "jó ember". Nyilván nem a legfontosabb, beelőzi vagy 10 másik, ezért mondják, hogy nem pótapát keresnek, illetve az apáskodás az elején nem is kell, mivel a gyereket pár hónapnyi járás után szokták bemutatni, de hosszabbtávon igenis fontos. És csak pár hónap járás után(vagy hamarabb) derül ki, hogy akar-e egyáltalán a nő valamit is a pasastól komolyabban, itt kezdenek mérlegelni, hogy megfelelne-e arra is, hogy a gyereke közelébe kerüljön. De amúgy tökre megfelel pár randira, hétre, egy két hónapra az is, aki csak szórakoztató, de ideggyenge vagy megbízhatatlan, amiért nem engedné a gyereke közelébe a nő.

Szóval ez a "nem pótapát keresek" verzió, nem azt jelenti, hogy ezek a skillek hosszútávon nem számítanak. Aki szerelmet keres az még gyerek nélkül is így mérlegel, hogy aki idegbajos lesz egy csecsemőtől, vagy felelősségvállalástól, az redflag, elkerüli akkor is, ha nincs gyereke.

Férfiaknál is így van, nekik is fontos a szex nyilván, hogy egyezzenek az igények, akkor is, ha nem szexpartnert keresnek. Ez nem atomfizika, attól, hogy nem azt keresik elsősorban, még sokadiknak elég fontos.

2023. jún. 19. 10:10
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

16

Tégy egy szívességet a világnak és ne menj emberek közé,köttesd ki az internetet,és ne szaporodj.

2023. jún. 19. 11:40
 18/18 anonim ***** válasza:
...mondja az 1 pipas rippant hasznos valaszokat ado.
2023. jún. 19. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!