Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal anyukaként mennyi esélyem van normális kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyedülálló fiatal anyuka vagyok. Igazából anyagilag, lelkileg stabil életem van. Pici még a kisfiam. Külsőmmel szerintem nincsen gond, legalábbis ugyanúgy nézek ki ahogy szülés előtt, és akkor minden ujjamra akadt pasi (ez nem nagyképűség, csak van önbizalmam, persze vannak nálam sokkal szebb nők). Szerintetek van esélyem normális, komoly kapcsolatot találni vagy már nagyon gyenge esélyekkel indulok így hogy van egy pici gyerekem? Nem pótapát keresek, hanem társat, ettől függetlenül fontos hogy valaki ne azért akarjon engem mert jólvan jobb lesz ez is mint a semmi.
2023. jún. 16. 19:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%

Páran biztos ki fognak használni.

De ellenőrizheted abból látno hogy összeköltözni egyik se fog akarni valahogy.

2023. jún. 16. 20:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Erre senki nem tud neked tényleges választ adni, mivel nem látunk bele a jövőbe.

Ismerkedj, de figyelj oda kivel, sok olyan pasi van, aki direkt egyedülálló anyákra vadásznak, merthogy ki vannak éhezve farokra, aztán van egy pár idióta, nárcisztikus köcsög, vagy aki nem szereti a gyerekeket. Úgyhogy csak óvatosan! Ennyit tudok tanácsolni.

2023. jún. 16. 20:02
 3/18 anonim ***** válasza:
83%

Persze, hogy van esélyed.

Sokszor láttam a környezetemben, hogy fiatal anyuka válás után bizonyos elteltével talált új kapcsolatot.

2023. jún. 16. 20:03
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Hat eselyed az lesz, plane ha jol nezel ki. De tudsz-e jobban valasztabi, mint legutobb? Ebben nem vagyok biztos.
2023. jún. 16. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:
13%

Jajj, te, jó csaj, akinek minden ujjára jut pasi! Aztán pont a lábujjad koszára ragadt pasi csinált fel?

Én úgy vagyok vele, hogy aki lepetézett olyannak, aki elhagyta vagy valamiért nem működött, az megérdemli a későbbi boldogtalanságot.

2023. jún. 16. 20:28
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Ő legalább szereti neveli abgyereket es nem hagyta a sz.rban mint mások a saját kölyküket.
2023. jún. 16. 20:38
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Én tudok válaszolni, én is voltam így. Dögivel jöttek a férfiak, páran hozzám akartak költözni, páran megdugni, pár azt akarta gyorsan szüljek neki is, volt aki meg akart kérni rövid időn belül és volt pár bolond is, lekezelőke, ami csak beszélgetés után derült ki élőben. Ha előtte sorba álltak érted, utána is fognak, egy rész szerencsére kikopik(jobb is), de jönnek majd a gonoszkodók, akik eddig nem mertek volna kezdeményezni, de most úgy érzik már szívességet tesznek neked, annyival alájuk kerültél:D Az a legrosszabb, sosem tudhatod..

Én azóta 8 éve egyedül vagyok, egy két rövidebb párhónapos kapcsolatom volt csak, de már gyerek előtt is nehéz volt megmaradnom a másik mellett, ritkán vagyok oda valakiért, szóval több év előtte, több utána, semmit sem változtatott a gyerekem ilyen téren. Jó sok pénzt elvitt a bébiszitter a randikra, és a taxi, hogy gyorsabban hazaérjek.

Simán menni fog, ha előtte szerelmes típus voltál, most sem lesz problémád:)

2023. jún. 16. 20:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintek vannak olyan férfiak, akiket zavar, hogy nem övék a gyerek, de speciel engem sosem zavart, simán elmentem úgy randira, hogy tudtam, a randipartnneremnek van gyereke. Szóval kisebb az udvarlók száma, de semmiképpen sem 0. Sok sikert!
2023. jún. 16. 21:12
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
A szomszédasszonyomnak 3 gyereke van és most fogja megszülni a mostani párjával közös gyerekét. Nagyon csinos nő, a párja imádja a 3 gyereket és a nőt is. Vannak férfiak, akik nem tudják elfogadni más gyerekét, de sokan vannak, akik igen. Egyáltalán nem esélytelen.
2023. jún. 16. 21:20
 10/18 anonim ***** válasza:
Pl ismerkedj olyan sráccal akinek már szintén van kisgyereke, ő előbb elfogadja ezt majd. Szerintem akinek nincs gyereke, ők nem szívesen alkalmazkodnának egy olyan kisgyerekhez aki nem is az övék. Legalábbis a többség biztos nem, persze alkalmi reményében sokan fognak mondani sok mindent az biztos.
2023. jún. 16. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!