Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A redpill lenne a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A redpill lenne a legkisebb rossz?

Figyelt kérdés
Benne van az önfejlesztés, igazából többet nem is tudok róla. De abban egyetértek hogy ha a férfi letesz valamit az asztalra már sikeresebb lehet a nőknél. Pénz, tudás, fizikum akármelyik. Aki pedig sikeres valamilyen téren megnő az önbizalma is. Én Hamza Ahmedet követem, persze érdemes őt is erős fenttartásokkal kezelni, az ilyet mint semen retention vagy nofap nem követem mert szerintem a maszturbálás is egy szükséglet és felesleges megvonni magamtól. Inspiráló mert alulról jött és magasra jutott önmagához képest. Én is elkezdtem edzeni stb, sokkal jobban nézek ki mint tiniként és mentálisan is jobban érzem magam, bár még szűz vagyok, egyszer talán sikerül ezen is változtatnom. 23/f
2023. jún. 15. 19:29
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

#29 akkor nálam komoly bajok vannak.😂

Sose jött be az ilyen

2023. jún. 16. 11:03
 42/48 anonim ***** válasza:

Ezt az érettségis példát én sem értem.

Én szinte semennyit nem tanultam az érettségire, és az emelt törim 89%, a közép angolom 82%, földrajz 81%, matek 74%, magyar 61% lett, 5-ös és 4-esek. Egyetemre is bőven felvettek ilyen pontokkal utána államira.

2023. jún. 16. 12:17
 43/48 anonim ***** válasza:

Okkkk látom csak a lényeg nem ment át:D 60-80 százalékokról beszéltek, ez szuper, de ez tök átlagosan jó eredmény, nem ez volt a téma:D

Mindegy, vegyétek úgy, hogy nem mondtam példát, egyszerűbb.

2023. jún. 19. 13:11
 44/48 A kérdező kommentje:
Én már azt sem tudom mi a téma.
2023. jún. 19. 13:16
 45/48 anonim ***** válasza:

:D

A lényeg, hogy tedd oda magad, de ne mások miatt, hanem mert simán motivált vagy arra amit csinálsz.

2023. jún. 19. 13:40
 46/48 anonim ***** válasza:
0%

"Okkkk látom csak a lényeg nem ment át:D"

De, atjott. Latszolag a befektetett munka kontraproduktiv, mert ha befektetett munkara van szukseg, akkor az a helyzet, hogy gyengusz vagy, es akarhogy vergodsz, nem ered utol azokat, akik genetikailag megfeleloek.

39F incel

2023. jún. 19. 16:06
 47/48 anonim ***** válasza:
46, nem, nem ment át, mert ha könnyűnek és szerencsésnek érzed magad érettségin, akkor nem 4es lett volna...
2023. jún. 19. 16:21
 48/48 anonim ***** válasza:

46

Sosem tudod meg, ha meg sem próbáltad.

2023. jún. 19. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!