Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A redpill lenne a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A redpill lenne a legkisebb rossz?

Figyelt kérdés
Benne van az önfejlesztés, igazából többet nem is tudok róla. De abban egyetértek hogy ha a férfi letesz valamit az asztalra már sikeresebb lehet a nőknél. Pénz, tudás, fizikum akármelyik. Aki pedig sikeres valamilyen téren megnő az önbizalma is. Én Hamza Ahmedet követem, persze érdemes őt is erős fenttartásokkal kezelni, az ilyet mint semen retention vagy nofap nem követem mert szerintem a maszturbálás is egy szükséglet és felesleges megvonni magamtól. Inspiráló mert alulról jött és magasra jutott önmagához képest. Én is elkezdtem edzeni stb, sokkal jobban nézek ki mint tiniként és mentálisan is jobban érzem magam, bár még szűz vagyok, egyszer talán sikerül ezen is változtatnom. 23/f
2023. jún. 15. 19:29
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
Az nem játszik hogy csak simán önmagatokban kerestek ambíciót, enélkül az agresszív szekta körítés nélkül...?
2023. jún. 15. 21:59
 22/48 A kérdező kommentje:
Én soha nem voltam tagja egy csoportnak sem.
2023. jún. 15. 22:01
 23/48 anonim ***** válasza:

Amúgy 21esnek igaza van.

Mi szükség van a redpillre? Anélkül talán nincs igényed a fejlődésre, magad jobbá tételére, az anyagilag és szellemileg való épülésre?

Ha pl egy szabadidős tevékenységre az a motivációd, hogy attól majd becsajozol, akkor az csak azt eredményezi, hogy nagy eséllyel nem csajozol be, és kedves sem lesz cisnálni azt a tevékenységet, ráadásul esélyes, hogy szar is leszel benne.

Miközben ha azért cisnálsz valamit, mert élvezed, akkor egyrészt találtál egy tartalmas időtöltést, nagyobb eséllyel érsz el benne sikereket, nő az önbizalmad és egyébként ezáltal még a csajoknál is megnő az esélyed.

Szóval mi szükség van a redpillre ahhoz, hogy... csinálj dolgokat, fejlődj?

2023. jún. 15. 22:24
 24/48 A kérdező kommentje:
Én élvezem a testépítést, kb függőségem az edzés, utánna érzem azt hogy levettek rólam egy terhet. Cél nélkül amúgy is visszazuhanok a depresszióba.
2023. jún. 15. 22:25
 25/48 anonim ***** válasza:
24, akkor meg? Miért kell ehhez piros pirula?
2023. jún. 15. 22:30
 26/48 A kérdező kommentje:
25.Szerintem jó ha mutatja az utat valaki aki mélyről jött és most befutott. Egy olyan valaki aki mindig sikeres volt a nőknél az csak hallgasson mert nem érti meg mások nehézségeit.
2023. jún. 15. 22:32
 27/48 anonim ***** válasza:
0%

Háááát jóóó

Mondjuk azért remélem tudod, hogy a testépítés pont nem az a műfaj amitől omlani fognak rád a nők. Egy szűk rétegnek lehet, hogy tetszik, de a nő nagyrészének kissé taszító.

2023. jún. 15. 22:44
 28/48 A kérdező kommentje:
Mivel az emberek nagyrésze ignoráns és a testépítésről a hatalmas palik jutnak eszükbe akik már tizenéves bodyznak és doppingolnak is akárcsak minden más élsportoló. Még mindig jobb mint szaladni egy bőrgolyó után aztán megenni mami galuskáját majd az ecsetfejű haverokkal sörözgetni hogy milyen menők vagyunk.
2023. jún. 15. 22:46
 29/48 A kérdező kommentje:
[link] Akinek egy ilyen fizikum taszító annál elég komoly bajok vannak.
2023. jún. 15. 22:47
 30/48 anonim ***** válasza:
0%
28, ezt te mondod, de végső soron a nők véleménye fog számítani, ha arról van szó mit szeretnek a nők, nem a tiéd.
2023. jún. 16. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!