Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A redpill lenne a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A redpill lenne a legkisebb rossz?

Figyelt kérdés
Benne van az önfejlesztés, igazából többet nem is tudok róla. De abban egyetértek hogy ha a férfi letesz valamit az asztalra már sikeresebb lehet a nőknél. Pénz, tudás, fizikum akármelyik. Aki pedig sikeres valamilyen téren megnő az önbizalma is. Én Hamza Ahmedet követem, persze érdemes őt is erős fenttartásokkal kezelni, az ilyet mint semen retention vagy nofap nem követem mert szerintem a maszturbálás is egy szükséglet és felesleges megvonni magamtól. Inspiráló mert alulról jött és magasra jutott önmagához képest. Én is elkezdtem edzeni stb, sokkal jobban nézek ki mint tiniként és mentálisan is jobban érzem magam, bár még szűz vagyok, egyszer talán sikerül ezen is változtatnom. 23/f
2023. jún. 15. 19:29
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem semmilyen radikalizáció nem jó. De, ha neked segít a fejlődésben, akkor szuper. Mindenképp jobb, mint az az elmélet, ami szerint minden a te hibádon, akaratodon, tetteiden kívül esik az életben. Annál bármi sokkal jobb és közelebb esik a valósághoz.
2023. jún. 15. 20:04
 12/48 A kérdező kommentje:
10.Ez nem ilyen egyszerű, a mentális egészség erősen közrejátszik.
2023. jún. 15. 20:07
 13/48 anonim ***** válasza:
73%

12, yep, de a mentális egészségért is lehet sokat tenni.

11es amúgy ír valamit.

A Black pill azt mondja, hogy semmi sem rajtad múlt.

Vvvviszont azért a red pill kapcsán azt is érdemes tudatosítani, hogy önmagában attól, hogy mennyit teszel bele a dologba, nem garantálja a sikert.

Garancia, azaz 100%-os biztosítása annak, hogy valami megtörténik, egyzerűen nem létezik a világon. Ezt itt az oldalon gyakran a világ igazságtalanságának is szokták hívni, de ez csak sértett butaság, soha senki nem garantált semmit.

Ugyanis az élethez bizony szerencse is kell. De ahogy vallllahogy vééletlenül mindig azok a diákok a legszerencsésebbek az érettségin, akik tényleg rendesen felkészültek, úgy az élet minden területén annak van a legnagyobb esélye a szerencsére aki alapvetően nem vár az univerzum közbenjárására, hanem önerőből igyekszik megtenni mindent. Akkor nagy eséllyel megkapja azt a kis véletlent, ami kell a sikerhez.

2023. jún. 15. 20:14
 14/48 A kérdező kommentje:
13.Tizenévesen nem egyszerű, szerintem az emberek jó része nem nyomorult már gyerekkorától kezdve mentálisan. Egyébként nem indul senki egyenlő adottságokkal szóval jah a világ igazságtalan, ezt el kell fogadni. Élsportban is előnnyel indul akinek jobbak a génjei, legalábbis testépítésnél rengeteget számít.
2023. jún. 15. 20:16
 15/48 anonim ***** válasza:
55%

14, hhhhát, amúgy én így 30hoz közel azt látom, hogy kb egy egészséges szülő-gyerek kapcsolatot sem látok:D Sorra jönnek ki a szülőktől kapott sérelmek, csakhát kell egy fokú érettség, hogy az ember ezt magától is felismerje.

Szóval ebben szerintem az élet egész egyenlő. "MIndneki úgy b*ssza el a gyerekét ahogy akarja" - mondta anyám... és... valóban, mintha a szülők ezt kötelességnek éreznék, nem lehetőségnek:D

Mindegy, ha valaki úgy érzi lelkileg rottyon van, elmehet szakemberhez. Akár 14 éves, akár 28.

2023. jún. 15. 20:19
 16/48 A kérdező kommentje:
Én voltam rengeteghez és ki is ábrándultam belőlük, jó részük használhatatlan.
2023. jún. 15. 20:20
 17/48 anonim ***** válasza:
55%
Mi használhatatlan?
2023. jún. 15. 20:40
 18/48 A kérdező kommentje:
A szakemberek nagyrésze, szerintem kóklerek. Max ha nagy a baj akkor érdemes sokáig keresni a jót. Az ember általában magán tud segíteni, hiába mi adózunk a legtöbbet, a gondjainkat nekünk kell megoldanunk így is.
2023. jún. 15. 20:41
 19/48 anonim ***** válasza:
55%

18

Kik azok a "mi"?

2023. jún. 15. 20:43
 20/48 A kérdező kommentje:
Magyarok?
2023. jún. 15. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!