Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A redpill lenne a legkisebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A redpill lenne a legkisebb rossz?

Figyelt kérdés
Benne van az önfejlesztés, igazából többet nem is tudok róla. De abban egyetértek hogy ha a férfi letesz valamit az asztalra már sikeresebb lehet a nőknél. Pénz, tudás, fizikum akármelyik. Aki pedig sikeres valamilyen téren megnő az önbizalma is. Én Hamza Ahmedet követem, persze érdemes őt is erős fenttartásokkal kezelni, az ilyet mint semen retention vagy nofap nem követem mert szerintem a maszturbálás is egy szükséglet és felesleges megvonni magamtól. Inspiráló mert alulról jött és magasra jutott önmagához képest. Én is elkezdtem edzeni stb, sokkal jobban nézek ki mint tiniként és mentálisan is jobban érzem magam, bár még szűz vagyok, egyszer talán sikerül ezen is változtatnom. 23/f
2023. jún. 15. 19:29
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Rendszerint a girnyók vagy a kismalacok szólják le a gyúrósokat akik mellett ott sétál az akinek ki sem nőttek a mellei vagy éppen tehén terike. A magyarság jó része amúgy is löttyedt.
2023. jún. 16. 00:27
 32/48 anonim ***** válasza:

29

Ja, elég gáz testű, szegény, pedig bírom az izmos, sportos pasikat.

Ez inkább hasonlít egy béna akciófigurára.

2023. jún. 16. 00:29
 33/48 A kérdező kommentje:
Akkor küld el ide mi neked a sportos.
2023. jún. 16. 00:29
 34/48 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

2023. jún. 16. 00:33
 35/48 A kérdező kommentje:
A tetoválás alapján ez egy boxoló lehet. Nem fogom lecserélni a sportot amit szeretek csak a nők miatt.
2023. jún. 16. 00:34
 36/48 anonim ***** válasza:
0%

???

Ez egy színész, te zseni. Amúgy meg nem a tetoválás/nem tetoválás volt a kérdés, hanem a testalkat, ha jól emlékszem.

Az aránytalan, összement pöcsű gyúrósmiskák csak a nagyon rossz ízlésű, hidrogénezett szilikonpicsáknak kellenek. Mondjuk meg is érdemlik egymást.

2023. jún. 16. 00:36
 37/48 A kérdező kommentje:
A tetoválásnak általában jelentése van. Többet nem méltatlak válaszra.
2023. jún. 16. 00:37
 38/48 anonim ***** válasza:
33%

"De ahogy vallllahogy vééletlenül mindig azok a diákok a legszerencsésebbek az érettségin, akik tényleg rendesen felkészültek, úgy az élet minden területén annak van a legnagyobb esélye a szerencsére aki alapvetően nem vár az univerzum közbenjárására, hanem önerőből igyekszik megtenni mindent"

En nem nagyon keszultem az erettsegimre, mert felnottkepzesben csinaltam meg, es nem is lett 4-esnel rosszabb jegyem. Tehat mondhatom, hogy az erettsegit a genetikai lotton nyertem. Tanulmanyi versenyeket is nyertem, azokra sem szakadtam meg a keszulessel. A szakmunkaskepzoben SZKT-rol szabadultam, az osztalytarsaim meg 2 honapig szoptak, nekem mar marciusban be sem kellett jarni, megvolt a szinotos bizonyitvany.

Vagyis az en perspektivambol nezve: ha ejt nappalla teve kell keszulnod a vizsgaidra, akkor az ertelmi szinted elegge gyengecske.

Tehat en emiatt vagyok blackpill-es. Az osztalytarsaim hulyeretanultak magukat, en a nagyszunetben 20 perc alatt megcsinaltam az osszes irasbeli hazit, otthon mar nem kellett, inkabb elmentem ures uvegeket szedni a parkba suli utan, es visszavaltani. Es en igy is jobb tanulo voltam naluk. Tehat en ugy latom, hogy a befektetett munka nem feltetlenul terul meg, mert a veledszuletett tulajdonsagaid predesztinalnak.

"Aki pedig sikeres valamilyen téren megnő az önbizalma is"

Szerintem nem fugg ossze. Az "onbizalom" is veleszuletett dolog.

39F incel

2023. jún. 16. 02:27
 39/48 A kérdező kommentje:
Szerintem akik itt fikázzák a kigyúrt testet azok ilyen tehenek lehetnek akiknél raklap számra sül a sütemény jelenleg is.
2023. jún. 16. 02:56
 40/48 anonim ***** válasza:
0%

A sutemeny tesztajat is gyurjak.....

39F incel

2023. jún. 16. 03:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!