Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy már majdnem lehetetlen épkézláb pasit találni? Hol keresgéljek?
29 éves nő vagyok, szeptemberben leszek 30.
3 éve vagyok egyedül.
Előtte volt egy 1 és egy 4 éves kapcsolatom.
Nincs különösebb gondom az egyedülléttel, de azért jó lenne valaki, akivel szeretjük egymást, és kicsit később családot is alapítunk, de ha nem jön megfelelő ember, akkor nem erőltetem a dolgot.
Hát, kb. 3 éve ismerkedem, sok randin túl vagyok, de egyszerűen nem jön.
Pedig semmi olyat nem várok el, amit én magam ne tudnék nyújtani, valamint ami alapján kizártam őket, azok olyan okok egytől egyig, amelyekből egyáltalán nem tudok és nem is akarok engedni.
Pl. értelmi színvonal, értékrend, külső.
Én olyan férfit szeretnék, aki önálló (érzelmileg és anyagilag is), talpraesett, egészséges életmódot él, érzékeny, rendes, hűséges típus, komoly kapcsolatot keres, hasonló az életstílusunk, és végül: jól néz ki. Azt tapasztalom, hogy az ilyen férfiak többsége kapcsolatban él már ebben a korban. Néhányszor találkoztam ilyen férfival olyan körülmények között, hogy épp akkor jöttek ki egy komoly kapcsolatból, ami az egész 20-as éveiket felölelte, tehát ők meg nem voltak akkor olyan lelkiállapotban, hogy újból belemenjenek egy komolyba, szóval rosszkor találkoztunk. Velük is lezártam, mert kaland és bújfelejtő sem szeretnék lenni.
Ja, és még valami: 40 vagy akár 50 feletti férfiak próbálkoznak dögivel, de az kizárt dolog, hogy ennyivel idősebb párom legyen. Csak a saját korosztályom jöhet szóba, inkább legyen akár fiatalabb pár évvel, mint 10-el idősebb...
A munkahelyemen kevés a férfi és mind kapcsolatban van, ráadásul nagyrészt itthonról dolgozom, szóval nem sokat mozdulok ki. Baráti társaságomban ugyanez a helyzet. Netes társkeresőktől meg már nagyon kiégtem.
Van valakinek valami tippe, hogy még hol próbálkozhatnék ismerkedni?
28
Pl. milyen tanfolyamokra, programokra gondolsz?
29
Fordítva. Van annyi tapasztalatom és önismerem, hogy tudom, hogy milyen férfiak azok, akiknél egyáltalán esély van arra, hoyg megszeressem őket, közös életet akarjak velük. Így születtek a "pontjaim".
És reméled hogy beléjük leszel szerelmes? Esély van rá, csak nem sok.
A szerlem vak már leírtam, nem pontok és elvárások alapján működik, de ha ezt magyarázni kell már régen rossz.....
Figyelj, qrvára nem hat meg az okoskodásod. Menj inkább vissza a hazug kérdésed alá osztani az észt.
Igen, egy jóképű, hűséges, normális férfit tudok szeretni, akivel egyezik a humorunk, jövőképünk. Nagyon meglepő.
Az, hogy a "normális emberek döntő többsége kapcsolatban él 30-as korára"... ez megint férfilogika?
Mert két dolognak is teljesülnie kell ehhez, hogy az emberek JÓL választanak párt (nem így tesznek), és aki kapcsolatban van, ritkán szakít (ez sincs így).
Szóval ez megint olyan kérdés, hogy hátha innen valamelyik ratyi lúzer lesz a következő, akivel a kérdező összefut legközelebb, és akkor száncsiból összejön vele.
Szia kérdező!
A tarskeresot szerintem nem kene kizarnod, a leírás alapján két lábbal állsz a földön, tisztában vagy magaddal és van emberismereted is. Igazából ennyi kell a netes tarskereseshez :)
Nekem bevalt, két éve együtt elunk a párommal.
24n
Sok sikert ♥️
35
Melyik társkeresőt használtad?
Pesti vagy vagy Pestre fel tudsz menni? Épkézláb programjavaslatok:
Pl. a pszichológiai társasjátékos estre kifejezetten értelmiségi, ápolt, helyes fickók járnak. (Ugyanúgy a női társaság is értelmes.) A többi programjuk is jó lehet, én ezt ismerem. Mivel kell fizetni, és pszicho témájú, garantálja, hogy komoly emberek mennek, és ami a legjobb, hogy nem kifejezetten társkereső feeling.
28-as vagyok és mindegy, hogy milyen tanfolyam vagy program, csak olyan legyen, ami téged érdekel. Egyrészt azért, mert ha itt találkozol valakivel, akkor az már egy jó jel, hogy van közös pont (ráadásul valószínűleg nem csak az adott dolog, hanem akár hasonló gondolkodás, szemlélet, ami miatt ő is elment oda), másrészt meg ha nem élvezed az adott dolgot, akkor erőltetett lesz a társkeresés és csalódott leszel, ha beiratkozol valahova és nincs ott senki, aki szóba jöhetne nálad. Ha élvezed, akkor legrosszabb esetben is egy jó program volt. Meg mint írtam, sose tudhatod, lehet ott ismersz meg valakit, aki később majd bemutat a leendő párodnak. Illetve ha tanfolyam, tovább is lehet vinni a dolgot, hogy még több embert ismerj meg általa.
Mondok példát. Tegyük fel, hogy mindig is érdekelt a fotózás, csak sosem foglalkoztál vele komolyabban. Beiratkozol egy tanfolyamra, ott is ismersz meg embereket, majd utána be tudsz lépni fotózással kapcsolatos csoportokba, ahol először lehet erről beszélgetni, de ha valaki szimpi, akkor onnan már könnyű tovább vinni. És lett egy jó új hobbid is. A fotózást tetszőlegesen helyettesítsd be bármi mással.
Persze eléggé zsákbamacska, hogy mikor lesz valahol valaki ígéretes, de pont ezért nem szabad ráfeszülni, csak élvezd és legyél nyitott. Jelentősen növelné az esélyeidet.
Nem trollkodtam.
Én tinderen talaltam meg a párom (egyébként nem a jelenlegi az első kapcsolatom onnan), de egy jelenleg szingli barátnőm bumble-n ismerkedik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!