Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nekem teljesen lehetetlen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem teljesen lehetetlen a párkeresés?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok,de soha nem volt senkim. Sem csók, sem randi,nagyjából minden kimaradt az életemből ilyen téren.Rettenetesen visszahúzódó vagyok,szorongok, ha idegen emberekkel kell ismerkednem, magamtól senki felé nem kezdeményeznék soha.Félek egy bizonyos szinten a férfiaktól, mert sok rosszat láttam a környezetemben, nem volt előttem egy jó példa sem.A másik probléma,hogy nem izgat maga a szex sem.Nem izgulok fel egy testre,csak egy adott dologra, ami emberekhez köthető ugyan, de maga a férfival való szex egyáltalán nem vonz.Lelkileg viszont vágynék, sőt igényelném, ha valaki a partnerem lenne,akivel megtudnám osztani az életemet, de úgy érzem ez nekem az eddigiek ismeretében lehetetlen. Valóban az lenne? 24/l

2023. márc. 18. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt több probléma is van. Érdemes lenne ezeket egy jó szakemberrel átbeszélni.
2023. márc. 18. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Olyan személlyel lehetne aki szintén hasonlóan viszonyul a szexualitáshoz. De egyébként szerintem is szakembert kellene felkeresned ezekkel a dolgokkal.
2023. márc. 18. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Megkérdezed még százezerszer?
2023. márc. 19. 01:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Először önmagadat kellene rendbe tenni, utána meg mehet nyugodtan a párkeresés.

Amúgy nem vagy lemaradva semmiről, én pont 24 évesen csókolóztam először egy lánnyal, persze örültem volna, ha ez már korábban megtörtént volna, de hát én se voltam soha az a nyitott személyiség.

2023. márc. 19. 01:20
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Letezel elsz kellessz
2023. márc. 19. 05:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem se volt senkim de mar feladtam 26 leszek iden mar nem is mernem elmondani hogy sose volt senkim mert leneznek
2023. márc. 19. 09:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!