Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy már majdnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy már majdnem lehetetlen épkézláb pasit találni? Hol keresgéljek?

Figyelt kérdés

29 éves nő vagyok, szeptemberben leszek 30.

3 éve vagyok egyedül.

Előtte volt egy 1 és egy 4 éves kapcsolatom.

Nincs különösebb gondom az egyedülléttel, de azért jó lenne valaki, akivel szeretjük egymást, és kicsit később családot is alapítunk, de ha nem jön megfelelő ember, akkor nem erőltetem a dolgot.

Hát, kb. 3 éve ismerkedem, sok randin túl vagyok, de egyszerűen nem jön.

Pedig semmi olyat nem várok el, amit én magam ne tudnék nyújtani, valamint ami alapján kizártam őket, azok olyan okok egytől egyig, amelyekből egyáltalán nem tudok és nem is akarok engedni.

Pl. értelmi színvonal, értékrend, külső.

Én olyan férfit szeretnék, aki önálló (érzelmileg és anyagilag is), talpraesett, egészséges életmódot él, érzékeny, rendes, hűséges típus, komoly kapcsolatot keres, hasonló az életstílusunk, és végül: jól néz ki. Azt tapasztalom, hogy az ilyen férfiak többsége kapcsolatban él már ebben a korban. Néhányszor találkoztam ilyen férfival olyan körülmények között, hogy épp akkor jöttek ki egy komoly kapcsolatból, ami az egész 20-as éveiket felölelte, tehát ők meg nem voltak akkor olyan lelkiállapotban, hogy újból belemenjenek egy komolyba, szóval rosszkor találkoztunk. Velük is lezártam, mert kaland és bújfelejtő sem szeretnék lenni.

Ja, és még valami: 40 vagy akár 50 feletti férfiak próbálkoznak dögivel, de az kizárt dolog, hogy ennyivel idősebb párom legyen. Csak a saját korosztályom jöhet szóba, inkább legyen akár fiatalabb pár évvel, mint 10-el idősebb...

A munkahelyemen kevés a férfi és mind kapcsolatban van, ráadásul nagyrészt itthonról dolgozom, szóval nem sokat mozdulok ki. Baráti társaságomban ugyanez a helyzet. Netes társkeresőktől meg már nagyon kiégtem.

Van valakinek valami tippe, hogy még hol próbálkozhatnék ismerkedni?

2023. jún. 15. 19:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
10%
És még egy utolsó hozzászólás, lehet te sem felelnél meg nekem, mivel nem írtad le mit tudsz nyújtani, bár egyes válaszoló szerint leírtad, szerintem semmit sem írtál magadról. Mondandóm lényege hogy érdekes módon ebben a korosztályban sokan keresnek társat mégsem tudnak egymásra találni. Talán a csalódások és előítéletek miatt, nem tartom jó dolognak a sok randit sem, emberekről van szó, nem gépekről, ha esélyt adsz valakinek előtte ismerd meg alaposan. Pár alkalom után szerintem senkit nem lehet megismerni. A hold udvar hatás itt is érvényesül, aki szép azt hajlamosak az emberek jó tulajdonságokkal felruházni.
2023. jún. 15. 20:40
 22/44 anonim ***** válasza:
12%
Köszi a lepontozást, ez is alátámasztja az igazamat :)
2023. jún. 15. 20:42
 23/44 A kérdező kommentje:

Azt támasztja alá inkább, hogy kéretlenül égeted itt magad. :) És még csak nem is én pontoztalak le.

Iszonyatosan nem érdekel senkit, hogy én neked megfelelnék-e.

2023. jún. 15. 20:52
 24/44 anonim ***** válasza:
12%
Ez a tök gáz, hogy keményen megszabják a nők a határokat, így aztán élhetnek egyedül egész életükben. Ha 1-2 pontból engednének egy kicsit, lehet, ők is boldogabban lennének, meg az a férfi is, aki így pont szóba jöhet, és mindketten boldogan élhetnének együtt. De jobb a szigorú feltételek között magányban élni, hát hajrá.
2023. jún. 15. 20:53
 25/44 anonim ***** válasza:
92%
22, a saját frusztráltságodat ventillálod ki, a kutya sem kíváncsi rád vagy az elvárásaidra. Ha nagoyn le akarod írni a bajaidat, írj ki egy kérdést, vagy inkább indíts egy blogot, de ne tegyél úgy, mintha válaszolnál kérdésekre, mert nem teszed.
2023. jún. 15. 20:54
 26/44 anonim ***** válasza:
17%
Megelőztelek már kiírtam egy kérdést a témáról, mert igen erre a kérdésre ebben a formájában NEM LEHET értelmes választ adni, cáfolj meg nyugodtan, a 24-es leírta az igazságot, itt tényleg csak a véglet van jelen, asszem semmi keresnivalóm itt :)
2023. jún. 15. 20:57
 27/44 A kérdező kommentje:

Nem lennék boldogabb, ha engednék "1-2 pontból". Majd azt én felnőtt emberként el tudom dönteni, hogy mi mennyire fontos nekem.

Én elvagyok egyedül is, sőt, nagyon is jól elvagyok, és a mostani életemet csak egy olyan férfiért áldoznám be, akibe halálosan szerelmes vagyok + meg is éri.

2023. jún. 15. 20:58
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt jól látod, aki egész jól néz ki és a személyisége is jó, az kapós és nagy eséllyel ebben a korban már van komoly kapcsolata vagy akár házas. Persze nem mindenki, de jóval kisebb már a merítés és minél kevesebb ember felelne meg neked, annál nehezebb lesz megtalálni valakit közülük.

Másrészt az a probléma, hogy mint írod, leginkább a munkahelyeden, baráti társaságban vagy otthon vagy és mindeki akit ismersz és szóba jöhetne, már kapcsolatban van. Így, hogy a társkeresőt kizártad és élőben se nagyon találkozol senkivel, akivel akár tudnál ismerkedni, nagyjából semmi esélyt nem hagysz. Tegyük fel, hogy lenne valaki, akivel passzolnátok és még egy városban is éltek. Hol tudnátok megismerni egymást ha nem azonos a munkahelyetek, a baráti társaságotok és nem lesz a szomszédod?

Próbálj meg új embereket megismeni, többet kimozdulni és nyitottabbnak lenni. Lehet ez egy új hobbi, sport, tanfolyam, teljesen mindegy, bármi ami érdekel. Az se baj, ha ez valami olyan, ahol inkább csak nők vannak. Ki tudja, lehet valakivel összebarátkozol (ami már önmagában is jó) és az ő egyik ismerősével fogsz majd összejönni. Sosem lehet tudni. Nyilván nem biztos módszer, de akkor is jobbak az esélyeid, ha megismersz új embereket, mintha csak arra várnál, hogy a semmiből hátha megjelenik álmaid férfija. Esetleg a társkeresőnek is adhatsz újabb esélyt, akár valami olyannak, amit még nem próbáltál. Te dolgod persze, de ha szeretnél valakit, akkor neked is érdemes tenni érte.

2023. jún. 15. 21:00
 29/44 anonim ***** válasza:
12%

Na megint a szerelem, persze akkor hol marad az objektívitás? (A pontrendszer)

Nem fogod látni a pontokat mert elvakít a szerelem. Sakk matt ;)

2023. jún. 15. 21:01
 30/44 anonim ***** válasza:
33%
Mi a kérdés célja, az öncélú panaszkodást leszámítva? Ez így nem más, mint egy incelkérdés, csak egy női kérdező által előadva.
2023. jún. 15. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!