Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki utalja az autókat annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki utalja az autókat annak nem lehet barátnője?

Figyelt kérdés

Kb 50 nővel ismerkedtem. Mindig őszinte vagyok hogy nincs jogsim és később sem lesz. És nem hoznak izgalomba az autók. Nem akarok venni.

A gond csak az hogy az összes nő offolt miután erről beszéltünk.

Hol találhatnék nem autó mániás nőt? Akinek jó a tömegközlekedés?

#Autó kötelező
2023. jún. 15. 11:16
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

38#

Te egy falusi életképtelen, unatkozó gyerektelen, pártalan valaki lehetsz, az biztos.

Szép amit leírtál, de a valóságban ez nem így működik.

Én is így képzeltem a gyereknevelést ahogy írtad, de sajnos a helyzet ezt jócskán felülírja.

Autó nélkül nem tudna a családunk működni.

Elhiszem hogy te egy szál magad elvagy mint a befőtt, elmész munkába busszal, busszal hazamész, és ennyiből áll az életed, és ezen kívül a világon semmi nem történik veled.

Mi szeretünk túrázni menni, kíváncsi lennék onnan ahol laksz, hogy és mennyi idő alatt és átszállással várakozással cipekedéssel jutsz pl a dunakanyarba fel dobogókőre pl

Nos számold ki. Nem, ismerem az ilyen tipust te otthon rohadsz nulla huszon négy ben.

Szép élet lehet, de unalmas. Nem mindenki vágyik ilyen beltenyészet életre amiben te vagy.

2023. jún. 30. 13:28
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki szeretne belpesti hipszter eletet elni. A csalad mellett, meg egyenesen lehetetlen. Rengeteg lemondassal jarna az auto. Eleg mar csak abba belegondolni, hogy egy hetvegi nagybevasarlast 5 fore azt.hogyan logisztikazna at 2 atszallassal. Mert ugye ott mar bejatszik, hogy 10000 forinttal olcsobb ugyanaz az auchanos vasarlas, a szomszed cba-nal. Olyan ember ir ilyen hozzaszzolast, akinek eddig marginalis tapasztalata van az eletrolz es egy szimatszatyirral az oldalan emmeg tudott oldani mindent. Ez jelzi, hogy mekkora kihivasokkal szembesult az elete folyaman. A gyerekek kepzese pedug rengeteg ido, penz es energia. Nem azert hordom, mert addig is ne legyen otthon, tokeletesen felremagyarazzatok, hanem azert, mert az iskolaban nincs normalis angol tanitas. Tehat vagy elfogadom, hogy oreganyam szintjen fog beszelni angolul a gyerek, mire kikerul az iskolabol, vagy keresek neki angoltanart. Az edzes is ilyen. Nem a heti 5 lotyogos testneveles miatt nem lesz gerincferdulese meg mozgaskoordinacios problemaja, az elhizast sem keruli igy el, hanem az edzestol. Az, hogy otthon gepezik es nekem sem kell vegigulnom az edzest es az angolt, nekem is kenyelmesebb lenne. Tobb gyereknel ez a szuloi teher pedig novekszik. Nem panaszkodom, megoldom. De kell hozza az auto, hogy idiben ott tudjak lenni az A a B a C es a D ponton is. Nevelhetnek mihaszna gyermekeket is nulla energiaraforditassal, jao kajat meg fedel van a feje felett, szep kis falusi taho lenne beloluk. Majd akkor irj, ha felneveltel 2-3 20 eves gyereket, hogy nem erted mire valo az auto. Addig ez csak egy tojashejas csipogas reszedrol.
2023. júl. 1. 10:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!