Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki utalja az autókat annak nem lehet barátnője?
Figyelt kérdés
Kb 50 nővel ismerkedtem. Mindig őszinte vagyok hogy nincs jogsim és később sem lesz. És nem hoznak izgalomba az autók. Nem akarok venni.
A gond csak az hogy az összes nő offolt miután erről beszéltünk.
Hol találhatnék nem autó mániás nőt? Akinek jó a tömegközlekedés?
Mondjuk nemtom miért indítasz ilyesmivel ismerkedést, de mindegy.
2023. jún. 15. 11:55
12/42 anonim válasza:
Nekem van jogsim, de nincs most autóm, tömegközlekedem. Olyan helyen élek, ahol ez teljesen jól megoldható. De ezzel az elképzeléssel, ami neked van, erősen korlátozva van, hogy hol élhetsz. Pl. egy faluban, ahol napi 3 busz jár, nem tudsz szabadon jönni-menni. Már pedig ha van egy gyereked, akit utaztatni kell időre A-ból B-be, az úgy bonyolítja az ügyet. Ha Budapest, vagy más nagyváros közepén élsz, ahol minden elérhető tömegközlekedéssel, akkor a hétköznapok ki vannak pipálva.
De túrázni, kirándulni szerető hölggyel ne nagyon ismerkedj, mert a legtöbb túraútvonal nem érhető el busszal, vonattal. Nekem ebből a szempontból nagyon hiányzik az autó.
2023. jún. 15. 12:38
13/42 anonim válasza:
Az ilyen elore kijelentem, hogy emberekkel nem az szokott a legnagyobb problema, ami a kijelentes targya, hanem az, ahogy kijelentik. A csokonyosseg es sertettseg sut beloled, ami hatalmas red flag. Az meg egyenes vicc, hogy meg egy green got sem tudsz elvezetni. Bezzeg a gyereket nem te fogod iskolaba hordani buszon, meg orvoshoz se te viszed, bevasarolni sem mesz 200 meternel messzebbre, hiaba dragabb sokkal. Na ezert hagynak ott szo nelkul. Tomeny negativum vagy.
2023. jún. 15. 13:00
14/42 anonim válasza:
Ez a nagy "nekem nem kell autó meg jogsi" általában addig szokott tartani, amíg talál olyat, akinek van. Na onnantól jön az ingyen taxi, ugorj már el ezért azért hisz ott a kocsi stb. Futottam bele ilyenbe, nemtől függetlenül. Volt ilyen pasim, elég hamar (pár hónap alatt) kiderült ez. Hamár van gyerek, akkor vidéken elengedhetetlen az autó. Van ilyen ismerősöm, ahol egyiknek sincs jogsija. Egyszer egyszer rendben van, hogy elvittem ide oda vagy elmentem valamiért, de hamar átszoktak esni a ló túloldalára. Amit addig "megoldottak" tömegközlekedéssel hírtelen már nem és rendszeres lett, mert mégiscsak egyszerűbb kocsival sokminden (kivéve egy nagyváros közepén, ott azért közelebb van minden, mint vidéken)
2023. jún. 15. 13:22
15/42 anonim válasza:
Hát utolsó nekem van kocsim...de a lányom szépen felszáll a buszra. Azért nem kell az ember segge alatt állandóan kocsi..
2023. jún. 15. 13:22
16/42 anonim válasza:
14vagyok,ott a lényeg: állandóan. De van amikor igen is kell, pláne vidéken. Meg az sem mindegy, hogy egy pocsék tömegközlekedéssel utazni kisbabával, vagy kocsival. Nálunk rossz a menetrend, ha olyan időpontot kaptunk/kapunk valahova elég gyakori, hogy sokkal korábbival kéne menni, hogy ne késsünk el (mert itt van háziorvos, de minden más vizsgálat 10-15perc autóval minimum...). Plusz vissza is kell jutni, ami mondjuk szakadó esőben szívás. Persze megoldható, mint minden. De ezerszer könnyebb és nem kell másokat ugrasztani, hogy vigyen már el.
2023. jún. 15. 13:46
17/42 anonim válasza:
Nekünk jó a bkv a fèrjemmel, egyikünk sem tud vezetni, és nem is akarunk. Gondolom nem mi vagyunk az egyetlen ilyen pár az egèsz országban.
2023. jún. 15. 14:21
18/42 anonim válasza:
Nézd... én egy ideig ugyan kacérkodtam a gondolattal, hogy beruházok egy autóba, meg leteszem a jogsit, de nagyon hamar rájöttem, hogy az nem az én világom. Azóta kategorikusan elzárkózom attól, hogy akár csak a jogsit letegyem. Ami a magánéletemet illeti, eddig egyszer sem ért elutasítás azért, mert nem akarok autót.
2023. jún. 15. 14:26
19/42 anonim válasza:
Kicsit furcsa a világban ez az autóimádat. A boltba vinni kell saját zacskót, mert hogy az mennyire környezetszennyező! Az egeret ki ne dobd a szemétbe, az veszélyes hulladék! De az nem számít, hogy az emberek imádják az autót, és naponta telepufogják a levegőt azzal a büdös gázzal. Az elektromos autókról ne beszéljük, mert annak előállításánál környezetszennyezőbb dolog nincs!
2023. jún. 15. 14:36
20/42 anonim válasza:
Az autó egy nagyon korszerűtlen, célszerűtlen dolog, egyáltalán nincs kifejlesztve olyanra, amilyenre kellene. Alapból is min. 3-4x akkora helyet foglal el az úton és a parkolóban, mint kellene. A hely 90%-a kihasználatlan, ha egyedül autózik valaki. Tök felesleges ekkora roncsokkal telíteni be az utakat és a világot, csak akadályozzák a közlekedést, dugó van miattuk, szennyezik a levegőt, stb., stb., ez egy nagyon gyerekcipőben levő fejlesztés, nem praktikus dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!