Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolják, hogy ez így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják, hogy ez így megy?

Figyelt kérdés

Közel 1 éve nincs párkapcsolatom. Amikor az előző párommal együtt voltam, mindenki nagyon cukinak tartott minket és örültek nekünk. Aztán, az illető lány eléggé megváltozott vagy inkább előjött az igazi énje. A lényeg, hogy szakítottunk.

Azóta nincs senkim. Egyre több embertől kapok a környezetemben megjegyzést, hogy csajoznom kéne és hogy eleve nem értik, hogy miért nincs senkim, mert fiatal vagyok és "nem nézek ki rosszul". Úgy veszem le, hogy szerintük annyi lenne az egész, hogy odamegyek egy lányhoz és tádám, járunk.

Nos, azért ez a valóságban nagyon nem így megy... Átlagosan nézek ki. Egyszerűen szinte senki fel sem figyel rám a szórakozóhelyeken, utcán vagy kávézókban. Kipróbáltam a netes társkeresést is. Kb. 2 hónap alatt lett 5 matcham és az az 5 is teljesen semmilyen volt. A kommunikáció gyakorlatilag nem ment, érezhető volt 1 kivételével, hogy csak behúztak tartaléknak. Az az 1 legalább közölte, hogy talált mást. (Hozzáteszem: Ez teljesen korrekt volt szerintem a részéről.)

Egyrészt én is örülnék, ha találnék valakit, aki hozzám illik, de ez így elég irreális. Plusz, ha épp valakinek bejövök, nem ártana passzolni is. De, a semmiből azért ez nem fog sikerülni.

Másrészt, zavar a környezetem nyomása is. Hogy szerintük könnyen lehetne barátnőm, de így kevesebbnek érzem magam, hogy mégsem megy.

Miért gondolják sokan, hogy átlagos srácként ennyire egyszerű lenne a társkeresés? Vagy mi a módszer, ami miatt másoknak az?

2023. jún. 14. 00:25
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

2 hónap alatt 5 match lóf@sz, nem is csoda hogy nincs barátnőd.

Hagyjuk már ezt a nem nézel ki rosszul dumát, csak éppen jól sem, úgyhogy leszarnak.

Annak könnyű aki arcra helyes, többieknek nehéz menet sajnos.

Lényeg hogy ne legyen semmi elvárásod (főleg külsőre), ne is tetsszen a csaj, akkor majd összejön neked is valaki.

2023. jún. 14. 04:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már elmúltam 30 de nagyjából ugyanez a szisztéma. Terelni a témát aztán ha ügyes vagy észre sem veszik. Nem megy ez varázsütésre a magunkfajtáknak. Most már én nem foglalkozok vele mert őszintén sajnálnám rá az időt úgy, hogy tudom nincs rá garancia x dolgot x időt rááldozva sikerrel járok.
2023. jún. 14. 07:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én könnyen összeszedek csajokat,de 1-2 csaj off-ol engem is. Megértem h nehéz lehet aki átlagos..
2023. jún. 14. 11:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

"2 hónap alatt 5 match" az azt jelenti, hogy ronda vagy. Online amúgy is csak és kizárólag a külső számít aki mást mond az egyszerűen hülye. Mégis mi más számítana olyan társkeresőkön, ahol pár KÉP alapján döntjük el tetszik-e az illető vagy sem.

Élőben más. Ott lehet a kevésbé jól külsejű ember is meg tud fogni valamivel. Pl. az exem tipikusan ilyen volt. Külsőre kissé átlag alatti, de amúg nagyon cuki, arnyos, kedves csaj, akin látszott hogy odavan értem.

Azért gondolják ezt az emberek mert vagy nem voltak még ilyen helyzetben, vagy nekik valóban könnyebben ment, esetleg már nincs szükségük társkeresésre és a múltbéli tapasztalataikra támaszkodnak (amelyek lehet 10-15-20+ éves dolgok) vagy csak szimplán trollkodnak és élvezik ha baromságokat írhatnak.

A társkeresés a 21. században pokol.

Átlagos férfiként főleg, átlag alatti férfiként meg egyenesen lehetetlen.

Átlagos nőként könnyen találsz szexpartnert, mivel az átlagos pasik rohadtul kiéhezettek ,főleg akik évek óta még csak egy nyamvadt randit sem tudtak összehozni. De nagyrészt egy jó kapcsolatot találni nőként is szívás.

Átlag alatti nőként sem túl nehéz szexre szerezni valakit, csak az a baj, hogy 99,99%-nak csak egy lyuk leszel, aki jó arra, hogy "legalább dugtam egyet". Ezt a helyzetet sem irigylem.

2023. jún. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!