Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Mièrt gondolja sok okosabb,hog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt gondolja sok okosabb,hogy az óvszer az nem biztonságos?

Figyelt kérdés
Orvostól,is hallottam, hogy nem annyira biztonságos(netes),ès nem normális vèdekezèsi mód,de a válaszok között itt sokan írják mennyire megbízható,ès nem rosszabb,mint a spirál.

2021. jún. 22. 21:05
 1/10 anonim ***** válasza:
93%
Jelen pillanatban a gumi a legbiztonságosabb. Persze minden eszköznek megvan a használati rendje.
2021. jún. 22. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyes nőgyógyászoknak pénz üti a markát minden fogamzásgátló után, amit felírnak (mármint egy bizonyos márka után).

De egyébként megfelelő használat mellett (és megfelelő típus mellett) iszonyatosan kevés az esélye a terhességnek.

(Csak itt, az oldalon esik mindenki teherbe lyukmentes óvszerrel és fogamzásgátlóval, de azokra ne hallgass)

2021. jún. 22. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A megfelelően használod akkor a tudomány jelenlegi állása szerint az egyik legbiztonságosabb fogamzásgátlási módozat. Gond akkor van ha szakad, szakadni viszont akkor fog ha:

- nem megfelelően veszik fel;

- lejárt a szavatossági ideje;

- nem megfelelően tárolják (pl. farzsebben és ahogy ráülsz-felállsz, sérül a csomagolása, kiszakad, elfolyik a síkosító, kiszárad és e miatt csökken a szakítószilárdsága), vagy autóban a 70 fokban.

Az hogy a neten egyes orvosok miért kampányolnak más fogamzásgátlási módozatokért meg leírt a #2-es, mert anyagi érdekük fűződik az adott hormonális fogamzásgátlóhoz.

2021. jún. 22. 21:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én már tapasztaltam egy hosszú szeretkezés után (az volt életem leghosszabb és legérzékibb szeretkezése), hogy sajnos kiszakadt. Elég lelombozó volt, hogy bár imádtam, de olyan stresszt okozott az egész, főleg utána még teszt után is.. Meg kell hagyni, hogy noname óvszerről van szó. Nálunk ez csak egy extra védelem. Ez az én sztorim.

A másik pedig van néhány ifjú titán, aki ilyeneket mond azért, mert nem akar óvszert húzni, a fiatal barátnője meg szedjen fogamzásgátlót.. A kedvencem az hogy "Allergiás vagyok a latexra - Jó de van lmentes óvszer - Jaj nem, arra is."

Na ennyit erről :D Már bocsánat, ki kellett írnom. Az utóbbi nagyon zavar sajnos.

2021. jún. 22. 21:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Anőgyógyásznak nem az óvszer eladásból van 40 ezer Forintja 20 perc alatt. Szerintem ezzel mindent megvalaszoltam.

Spirálos csajjal én nem szexelnék, meg hormontablettással sem sokkal szívesebben. Pedig utálom az óvszert.

2021. jún. 22. 21:28
 6/10 A kérdező kommentje:

Mi úgy használjuk,hogy pharmatexel együtt+megszakítással szóval orálos befejezèssel.Valamikor ,,csak" egymást kènyeztetjük behatolás nèlkül.

2x volt spirálom,ès időnkènt feszèjezett,mert fèltem ,hogy a kicsit vadabb dolgoktól elmozdul.Gondolkoztam rakatok fel hormonmenteset,de a gyógyszertári asszisztens arra biztatott,hogy gondolkozzak mèg rajta ne kapkodjam el.Nem árt pihentetni a mèhem.

2021. jún. 22. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
8%
Mert egyáltalán nem olyan biztonságos, mint a tabletta. (Igen, szakadás, lejön, bennmarad stb) Persze van, ami még kevésbé az.
2021. jún. 22. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
11%
Nem vagyok a falu bikája, de még így is n alkalommal csattant szét rajtam az "angol minőség"!
2021. jún. 22. 22:22
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

7-8:

Megfelelő a méret, minőség?

2021. jún. 23. 06:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 7 évben még semmi bajom nem volt óvszerrel, se szakadás, se lecsúszás. Volt már hogy no name-t vettem, de azzal is csak annyi gondom volt hogy rossz volt a méretezése és szorított.
2021. jún. 28. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!