Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha Tinderen jelölve van, hogy “ háziállatmentes”, az finom célzás arra, hogy nem szeretne gazdival ismerkedni?
Mondjuk itt is elég nagy a szórás, ki milyen gazdi.
Állatszeretőként mondom, vannak bizonyos kutyások, na meg macskások is, akiket még azonos országban sem látnék magammal.
Nagyon korrekt kifejezése annak, hogy nem szeretne olyannal ismerkedni, akiknek van állata.
Pont fordított "célzás", ha valaki említi a leírasában a kedvencét, vagy van fent közös fotó. Ez meg arra jelzés, hogy egy "háziállatmentes" ne húzza jobbra.
Abból kiindulva, hogy ha én azt mondom, gyermekmentes vagyok... Szerintem kár pedálozni, gondolom úgy van vele ő is, hogy a sok gyökér miatt inkább már egyszerűbb kollektíven nemet mondani mindenkire, aki beleesik a szórásba.
/van két szobakutyám, de olyan kibszott undorító és agymosott gazdik vannak, hogy nem tudom hibáztatni azt, aki miattuk velem szemben is előítéletes és elfogadom a döntését/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!